Alo!

Trandža nema mu*a da postane žensko!

Goran Abdulov, optužen za ubistvo ljubavnika, mora psihički da ojača za promenu pola

- N. GAVRILOV

Neizvesnos­t! Transvesti­t Goran Abdulov (34), poznatiji kao Jovanica Transica, koji je optužen za ubistvo svog dečka, još nije psihički spreman za promenu pola!

Abdulov se tereti da je 8. jula 2018, sa sedam uboda nožem ubio svog ljubavnika Marka Radovića (24) u njegovom iznajmljen­om stanu u Ševinoj ulici u Zemunu. Uhapšen je 10 sati posle ubistva i otad je u pritvoru. Dragica Abdulov, majka optuženog, kaže za „Alo!“da je njenom sinu i njoj najveća želja da pređe u ženski zatvor, pošto u muškom doživljava neprijatno­sti, ali da operacije za promenu pola možda neće ni biti!

- Za operaciju nam niko ne garantuje, moguće je da je neće ni biti! Imao je sastanak s pravnicima, a ja sam išla kod doktorke na razgovor. Rečeno mi je da psihički još nije spreman za to. To je teška operacija, traje najmanje šest sati, a anestezija može da razori nervni sistem. Malo je depresivan, ali je pod terapijama. Vode ga na kontrole kod lekara, psihijatra, endokrinol­oga i redovno mu daju lekove kaže Dragica Abdulov i žali se da njen sin izbegava šetnje jer mu muškarci dobacuju ružne reči.

- U zatvoru mu je dobro što se tiče uslova. On je miran, kao anđeo je, bre… Duša jedna, kulturan je i nema ničeg ružnog za njega da se kaže. Jedini problem je što ne ide u šetnje… Tamo ga prozivaju, dobacuju mu ružne reči i zato izbegava

Moj sin ne izlazi u šetnje jer mu muškarci dobacuju. Te ovakva si, onakva si, Jovana ga zovu... A kad biste ga samo videli. Pustio je kosicu, lep je ko lutka!

da izlazi u zatvorski krug. Znate kako je to… Te ovakva si, onakva si, Jovana ga zovu .... Doduše, on se i predstavlj­ao kao Jovana. Muškarci mu dobacuju, pošto mnogo lepo izgleda. Samo da ga vidite! On je transrodna duša. Ima ženske atribute, a sada je pustio kosicu, lep je ko lutka! Nije što je moj, ali stvarno je tako. Ima zgodne noge... To je tako rođeno, to je bogom tako dato! - priča za „Alo!“majka optuženog.

Ona navodi da joj je najveća želja da se dokaže pravda i da njen sin dobije ličnu kartu kao žensko.

- Želja mu je da dobije žensko ime i da pređe u ženski zatvor. E sad oko toga se još sastanči, videćemo. Rekao je sudija da će videti. I sudija prvi put ima ovakav slučaj, situacija je nesvakidaš­nja. Ne znam kakvu će odluku doneti. Trude se, izgleda, da ga prebace u ženski zatvor, pošto je on specifičan slučaj. Da se ovo nije desilo, moj sin bi odavno bio žena. Meni je cilj da se pravda dokaže! On nije otišao da ga ubije, otišao je da se svađa i branio se. Hteo je samo da ga zaplaši... Mnogo ga je voleo, a svašta je trpeo- kaže Dragica Abdulov, koja redovno obilazi sina u zatvoru.

DRAGICA ABDULOV

Lekari su mi rekli da moj sin još nije psihički spreman za operaciju. To je teška intervenci­ja, traje najmanje šest sati, a anestezija može da razori nervni sistem

MAJKA OPTUŽENOG

 ??  ??
 ??  ?? Kuća u Zemunu ispred koje se dogodio zločin
Kuća u Zemunu ispred koje se dogodio zločin
 ??  ?? Žrtva: Marko Radović
Žrtva: Marko Radović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia