Alo!

Mlada varala mladoženju sa starim svatom!

Isplivale fotografij­e na kojima je mlada supruga u krevetu sa domaćinom svadbe

- KATARINA LAZAREVIĆ

Isplivale fotografij­e na kojima je Milijana u krevetu sa Milojkovim rođakom Radetom

Milijana i Milojko su se vratili sa medenog meseca u „Parove“, a odmah ih je dočekao skandal koji će teško preživeti. Naime, čim su kročili u vilu, pokazali su im fotografij­e na kojima je Milijana u krevetu sa drugim dedom. I to ne bilo kojim, nego Milojkovim rođakom Radetom, koji je bio domaćin na njihovoj svadbi.

Inače, Rade, sa kojim se Milijana fotografis­ala, Milojkov je rođak, a novopečena mlada je odmah ustala da se brani.

- Ja sam u šoku, to nije moj švaler. Nisam bila u krevetu sa njim posle svadbe. Skinite ove fotografij­e, čovek ima ženu i decu, ne bih da popijemo tužbu zbog ovoga besnela je Milijana, a suprug ju je podržao.

- To je sve bilo pre svadbe, ona ništa nema sa njim - vikao je Milojko, kome je od šoka pozlilo i tražio je od produkcije lek za srce.

Dok je Milojko ležao i borio se za vazduh, Milijana je ukućanima otkrila kada su nastale fotografij­e.

- Fotka u kreveta je nastala mnogo pre venčanja, a ove druge dve su snimljene posle svadbe. Nema šta tu da se kaže i nema šta da se objašnjava. To je čovek koji nam je organizova­o svadbu i da, istina je, on je Milojkov rođak - pravdala se Božićeva žena, a kuma Ilijana Vagić se uključila u program kako bi pružila podršku svojoj najboljoj prijatelji­ci.

- Kumo, znaš i sama da su te fotke montirane, ne pali se - poručila je Ilijana i pokušala da je smiri.

„Alo!“je pozvao rođaka Radeta da sa njim proveri da li su fotografij­e autentične i kada su nastale, ali on nije bio raspoložen za priču.

- Neću ništa da kažem. Nemojte da me zovete, nemam o čemu da pričam - ljutito je poručio Rade kada smo ga pozvali i spustio slušalicu.

To nije bio kraj drame jer je ulje na vatru dolio Uroš, unuk Ere Ojdanića, koji je sve vreme provocirao Milojka i udvarao se Milijani.

Starac je zbog Uroševog ponašanja izgubio strpljenje, pa joj je rekao da mora da prekine svaki kontakt sa Urošem Anđelković­em.

- Mogu ja da se borim sa Urošem za tebe. Ako to želiš, pokazaću ti koliko te volim rekao je Milojko, a Milijana se pravdala.

- Šta ima da se boriš kad se meni on ne sviđa - vrištala je Milijana.

Iako je noć prošla mirno, jutro je donelo nove nevolje. Naime, Milojko je nasrnuo na Erinog unuka, koji je poljubio njegovu ženu Milijanu. Pao mu je mrak na oči i šakom ga je udario u glavu. Produkcija je odmah reagovala i razdvojila starca i Uroša.

Fotka u krevetu je nastala mnogo pre venčanja, a ove druge dve su snimljene posle svadbe

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia