Alo!

Mama, zašto se ljubiš s tim čikom?!

„Ines ima tri godine i zna šta su filmovi, ali nije joj zgodno kada me vidi u nekoj ljubavnoj sceni. Moram da joj objašnjava­m da je to sve ko bajagi“, priča ćerka proslavlje­nog Voje Brajovića za „Alo!“

- VESNA ĐORĐEVIĆ

Glumica Iskra Brajović teško podnosi odsustvo od kuće zbog učešća u seriji „Crveni mesec“, u kojoj tumači lik služavke na dvoru. Naime, trogodišnj­oj ćerkici Ines nedostaje mama koja po 12 sati snima, ali se, kako Iskra priča za „Alo!“, snalaze uz pomoć baka.

- Snimamo po 12 sati dnevno i razdvojene smo, ali zasad se snalazimo. Dobro smo se organizova­le. Čuvaju je svi pomalo, bake, deke, a krenula je i u vrtić - kaže Iskra za „Alo!“.

Njena ćerkica, iako mala, svesna je da joj je majka glumica, međutim, postoji nešto što joj, kako kaže Iskra, smeta.

- Ona već zna šta mama radi. Kada joj kažem da idem da snimam, ona odmah kaže: „Aha, ideš kod Romana koji ima kucu Lajku?“Time ju je kupio, ima kucu i to je njoj dovoljno. Svako ko ima kuče njoj se sviđa i drag joj je - priča kroz smeh glumica i dodaje:

- U jednom od trejlera bila je scena u kojoj se s partnerom ljubim. Ona je to videla na TV-U i nije joj baš bilo prijatno jer je tu neki čika sa kojim se ljubi mama. Zna ona da je to gluma, gleda ona i serije i filmove, zna da je to ko bajagi, ali nije joj zgodno kada gleda ljubavne scene - kaže Iskra.

- Nisam je još uvek vodila na posao, ona je mala, a snimanja su naporna i dugo traju - kaže glumica koja se pre godinu dana rastala od supruga nakon dve godine braka, pa je preuzela brigu o ćerki.

Serija „Crveni mesec“, čiji je deo i sama Iskra, broji 120 epizoda, od kojih je snimljeno tek pedesetak. Snimanja su iscrpljuju­ća, očekivanja velika, ali njoj to ne predstavlj­a problem.

- Verujem da je naporno nekome ko snima prvi put. Ja sam lično već navikla na takav ritam snimanja, tako da mi ništa nije teško. Divni su ljudi, ne postoji niko za koga bih mogla da kažem nešto loše. Ekipa je sjajna i niko ne unosi tenziju - kaže Iskra. Radnja serije smeštena je u 1913. godinu, a Iskra otkriva da u toj epohi nikad ne bi mogla da živi.

- Verujem da smo svi robovi tehnike i mobilnih telefona. Dobro smo zagazili u eru moderne tehnologij­e i ja lično ne bih mogla bez mobilnog telefona - kaže Iskra za „Alo!“.

Ne bih mogla da živim u eri bez mobilnih telefona

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia