Alo!

Ceca i Slavko su se krili dok su se zabavljali

Susedi slavne glumice otkrivaju za „Alo!“kako je počela njena veza sa sadašnjim suprugom „Njen sadašnji suprug se šunjao po zgradi, gledao da li ga je neko video, pa onda brzo uletao u stan“, ispričala je komšinica Bojkovićev­e

- KATARINA LAZAREVIĆ

Svetlana Ceca Bojković decenijama važi za jednu od naših najboljih glumica, a karijeru je gradila vrhunskim ulogama kako u filmovima i serijama, tako i u pozorištu. O njenim profesiona­lnim dostignući­ma se zna mnogo, a ekipa „Alo!“se uputila u njen komšiluk kako bi iz prve ruke saznala kakva je Ceca Bojković kada ne glumi.

- Cecu znam veoma dugo i za nju nikada nećete čuti ništa loše. Ona je komšinica kakvu možete da poželite. Uvek spremna da vam pozajmi sve šta vam treba, jaja, brašno, ulje, čak i novac, ali i da uputi koristan savet i skuva vrhunsku kafu - počinje priču komšinica koju smo sreli ispred glumičine zgrade u centru grada. Kako kaže, omiljena joj je anegdota o Ceci ona iz vremena kada je počela da se zabavlja sa sadašnjim suprugom Slavkom Kuljevićem.

- To je bilo pre desetak godina, a na početku veze krili su se kao tinejdžeri. Tada niko nije znao da se oni zabavljaju, pa se Slavko krio kada je dolazio kod nje. Šunjao se po zgradi, gledao da li ga je neko video, pa onda brzo kao munja uletao u njen stan, ma bili su preslatki. Oni su se 2011. venčali i više se, naravno, nisu krili. Kada sam čula da će Ceca sa njim ići u Finsku, veoma sam se rastužila i stalno sam se pitala kada će mu isteći taj ambasadors­ki mandat. Kada se vratila, zgrada je procvetala - rekla je Cecina prva komšinica za „Alo!“, a radnica iz supermarke­ta koji se nalazi u blizini glumičine zgrade ispričala nam je da im je Bojkovićev­a redovna mušterija.

- Ceca je tačna kao švajcarski sat. Svaki dan dolazi u našu prodavnicu po integralni hleb, mleko i crnu čokoladu. Nisam mogla da verujem da je uvek sređena i nasmejana. Zrači posebnom energijom i svima nam ulepša jutro kada dođe da pazari - kaže prodavačic­a, a konobar iz poslastiča­rnice ispred Cecine zgrade tvrdi da glumica ostavlja veliki bakšiš.

- Dolazi nam jednom do dva puta mesečno. Malo je zahtevnija mušterija, ali zato lepo časti. Uvek pije flaširanu vodu, nikako običnu sa česme, i jede čokoladni kolač sa malinama. Traži uvek dnevnu štampu ako dolazi sama, a ako je u društvu, uvek sedi po sat-dva - otkrio nam je konobar.

Svima nam ulepša dan kada je vidimo jer zrači posebnom energijom

KOMŠIJA

Ceca je uvek spremna da komšijama pozajmi šećer, jaja, brašno, ulje, čak i novac, ali i da uputi koristan savet i skuva vrhunsku kafu

KOMŠIJA

 ??  ?? U braku su od 2011. godine: Ceca i Slavko
U braku su od 2011. godine: Ceca i Slavko
 ??  ?? Kafić u kojem Bojkovićev­a voli
da popije kafu
Kafić u kojem Bojkovićev­a voli da popije kafu
 ??  ?? Ulica u kojoj živi glumica
Ulica u kojoj živi glumica
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia