Alo!

Namerno me pred svima

Lazar Čolić žestoko ljubomoris­ao devojci zbog skandalozn­og plesa sa Mirkom Gavrićem

-

„Naskačeš na ljude kao da nisi normalna, sve radiš smišljeno da bi bila u prvom planu, da bi se pričalo o tebi, a mene ko je*e“, besneo je Zola

Ni prva „Zadrugoviz­ija“treće sezone popularnog rijalitija nije mogla da prođe bez skandala u režiji Miljane Kulić!

Naime, samo nekoliko minuta nakon što je sa Lazarom Čolićem Zolom i Mirkom Gavrićem izvela pesmu „Seksi ritam“, Miljana se na krv i nož posvađala sa dečkom. Kako „Alo!“saznaje, povod za žestoku svađu bila je Zolina ljubomora na Mirka Gavrića, a žestoke uvrede počeli su da razmenjuju čim su sišli sa scene „Zadrugoviz­ije“. Miljana i Zola nisu se ni osvrnuli na to što je u tom trenutku oko njih bilo mnogo ljudi, a još manje im je smetalo što je obezbeđenj­e moralo da ih razdvaja.

- Miljana, bezobrazna si prema meni i namerno me ponižavaš. Naskakala si na nas kao da nisi normalna, ni na šta nam nije ličio nastup. Sve radiš smišljeno da bi bila u prvom planu, da bi se pričalo o tebi, a mene ko je*e! Ne shvataš koliko ispadaš smešna - napao je Zola Miljanu čim su sišli sa scene, a potom je nastavio:

- Zašto si morala da ispričaš svima da sam ti zabranio da se poljubiš sa Mirkom Gavrićem na sceni? Ne shvataš šta radiš i kako to deluje na mene. To je za tebe šou? Pa sada ću i ja da pravim šou sa nekom devojkom - govorio je Zola, a svađa se nastavila i dok su zajedno išli ka kombiju koji ih je odvezao u „belu kuću“.

- Dogovorili smo se da ćemo na ovom nastupu svi podjednako biti zastupljen­i, a ti si ponovo svima ukrala šou. Gledaš samo sebe - urlao je Zola na Miljanu, ali mu ni ona nije ostala dužna.

- Sebe ću da gledam, naravno! Nego koga drugog - odbrusila mu je Miljana, a potom ga je udarila ramenom pred svima, zbog čega je obezbeđenj­e moralo da reaguje.

Na putu do „bele kuće”, svađali su se bez prestanka

- Da li treba obezbeđenj­e da me vodi, pored tebe živog? Mrtva patko - vikala je Miljana pred svima.

Inače, svađa Miljane i Zole se nastavila i kada su stigli u „Zadrugu“.

- Šta si se izložila, samo što nisi počela da skačeš na ljude u žiriju. Brukaš me rekao

Sebe ću da gledam, naravno! Nego koga drugog, neću sigurno tebe, mrtva patko!

je Zola, a Miljana mu je uzvratila istom merom, pa je se njihova svađa nastavila do ranih jutarnjih sati.

GORAN TODOROVIĆ

MILJANA

 ??  ?? Kulićeva je u jednom trenutku pokušala da
poljubi zadrugara
Kulićeva je u jednom trenutku pokušala da poljubi zadrugara
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia