Alo!

Rukavinina Astana šampion Kazahstana

-

Trijumfom nad ekipom Tobola (1:0), fudbaleri Astane su kolo pre kraja prvenstva osvojili šampionsku titulu u Kazahstanu. Tim za koji nastupaju Antonio Rukavina i Nenad Erić nalazi se u Partizanov­oj grupi Lige Evrope i vodiće borbu s crno-belima za proleće u Evropi.

Konstantno­st forme i dobrih rezultata je ono što nedostaje ovoj generaciji fudbalera Partizana. U nekoliko navrata su igrači trenera Save Miloševića nagovestil­i veliki kvalitet, ali on mora da se dokazuje iz meča u meč, što oni nikako ne uspevaju.

Međutim, igrom koju su pružili u derbi meču protiv Vojvodine (4:0), crno-beli su ponovo podigli lestvicu očekivanja svojih navijača, koji sada veruju da tim iz Humske može da se iz Mančestera vrati neporažen. Taj meč je na programu u četvrtak, a gotovo da ne postoji igrač kojem se igranjem na „Old Trafordu“ne bi ispunio dečački san.

- Idemo tamo da igramo

Ako ne voliš pritisak i ne možeš da ga izdržiš, onda nemoj ni da igraš fudbal

BIBARS NATHO, fudbaler Partizana

svoju igru. Svaki igrač mora da bude svestan, a znam da jeste, da u ovoj utakmici svako mora da bude najbolji i bolji od sebe. Znam koliko svi želimo da nastavimo s dobrim rezultatim­a u Evropi i sve ćemo učiniti da prođemo grupu - kaže Izraelac Bibars Natho, koji ne ističe i da se ne plaši pritiska koji nosi taj meč:

- Imali smo minulog vikenda meč protiv Vojvodine koji smo odigrali veoma dobro, a koji je sa sobom nosio veliki pritisak. Međutim, pokazali smo da možemo da se nosimo s tim, jer ako ne voliš pritisak i ne možeš da ga izdržiš, onda nemoj ni da igraš fudbal. Sve što smo mi sada prošli i prolazimo treba da je za nauk i mladim

„Idemo na Ostrvo da igramo svoju igru”:

Bibars Natho

igračima kojih ima mnogo u timu. Mislim da će nas sve ovo učiniti još boljim, pametnijim i da ćemo u narednim utakmicama posle Evrope takođe pokazati reakciju na sva prošla dešavanja. N. M.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia