Alo!

Svi detalji venèanja Veljka i Bogdane

- K. LAZAREVIĆ

Episkop planira da nakon ceremonije venčanja održi poseban govor posvećen mladencima

„Mladi par je sa kumovima već bio kod Stefana Šarića na savetovanj­u“, kaže naš izvor

Bogdana Rodić i Veljko Ražnatović izgovoriće sudbonosno „da“24. novembra u Hramu Svetog Save u Beogradu, a kako „Alo!“ekskluzivn­o saznaje, Cecin dugogodišn­ji duhovnik, vladika Stefan Šarić, venčaće mladi par. Naime, kako saznajemo, Veljko je izrazio želju da dugogodišn­ji duhovnik porodice Ražnatović venča njega i njegovu izabranicu.

- Stefan Šarić, episkop remezijans­ki, već nekoliko godina vodi računa o duhovnom životu porodice Ražnatović, pa je izbor da upravo on venča Veljka i Bogdanu bio logičan. Ne samo da je Šarić Cecin duhovnik već je i duhovnik njen dece, Veljka i Anastasije, i proslava svakog važnog datuma u porodici Ražnatović ne može da prođe bez njegovog prisustva. Koliko je jaka veza između njih, svedoči i to da je vladika Šarić iz publike bodrio Cecinog sina kada je imao prvi profesiona­lni bokserski meč kaže na početku razgovora za „Alo!“izvor blizak pevačici.

- Zbog toga, prirodan izbor je bio da upravo on venča mladi par. Veljko i Bogdana su sa kumovima već bili kod njega na savetovanj­u, što je uobičajena praksa za sve mlade parove koji žele da se venčaju u crkvi. Objasnio im je detaljno kako će izgledati ceremonija venčanja, ali i kako treba da se ponašaju u crkvi - kaže naš izvor.

- Kada se ceremonija crkvenog venčanja završi, vladika planira da održi poseban govor posvećen mladencima u kojem će im dati savet kako da sačuvaju svoju ljubav i veru u dobro - kaže naš izvor i ističe da je Veljkova majka Ceca veoma srećna što će vladika venčati njenog sina.

- Ceca želi da za Veljka i Bogdanu napravi veliku, tradiciona­lnu svadbu, na kojoj će se ispoštovat­i svi običaji, baš kao što je bilo i na njenoj svadbi, ali najviše je raduje to što će njenog sina venčati upravo Šarić - kaže na kraju naš izvor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Ceca uzima blagoslov od patrijarha Irineja i episkopa Stefana
Ceca uzima blagoslov od patrijarha Irineja i episkopa Stefana
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia