Alo!

Kupusijada prerasla u krvavu tuèu!

„Metež je izbio u kafani, a neki gosti su čak iskakali kroz prozore da ne bi dobili batine“

- N. GAVRILOV

Nekoliko osoba, među kojima je i jedna žena, lakše je povređeno u masovnoj tuči koja je izbila u Futogu za vreme manifestac­ije „Futoška kupusijada“u centru ovog grada! Kako saznajemo, metež je izbio u kafani, najverovat­nije zbog devojke! Neki gosti su iskakali čak kroz prozore da ne bi dobili batine, a srče i krvi bilo je na sve strane.

Filmska scena! Nekoliko osoba, među kojima je i jedna žena, lakše je povređeno u masovnoj tuči koja je izbila u Futogu za vreme manifestac­ije „Futoška kupusijada“u centru ovog grada!

Kako saznajemo, metež je izbio u kafani, najverovat­nije zbog devojke! Neki gosti su iskakali čak kroz prozor da ne bi dobili batine, a srče i krvi bilo je na sve strane.

Nesvakidaš­nji incident dogodio se u subotu, 2. novembra, oko 23 sata, za vreme manifestac­ije u ulici Cara Lazara u Futogu. Tuča je izbila, navodno, u kafani „Lovac“, a potom je prerasla u masovni obračun na ulici.

- Bilo je kao na filmu, nije se znalo ko koga udara! Prema prvim informacij­ama iz istrage, nekoliko osoba je povređeno, a među njima čak i jedna žena. Intervenis­alo je više ekipa Hitne pomoći, ali je srećom reč o lakšim povredama. Tuča je izbila u kafani, pa su ljudi počeli beže čak i kroz prozore da ne bi dobili batine - navodi naš izvor blizak istrazi.

Prema rečima očevidaca, celi haos nastao je zbog devojke.

- Tačno je da je tuča bila masovna, ali je trajala svega nekoliko minuta! Napravljen­a je i šteta u restoranu, ali je najvažnije da su svi živi i zdravi. Niko nije teško povređen. Sve je počelo odjednom, a priča se da je razlog devojka… E sad, šta se tačno dogodilo, to niko ne zna - kaže očevidac koji je želeo da ostane anoniman.

Međutim, prema rečima jednog žitelja Futoga, tuča se nije dogodila samo u restoranu već i na Ulici cara Lazara.

- Priča se da su tuču izazvali muškarci koji su pre toga pravili haos ispred vatrogasno­g doma. Isti mladići su tamo lupali i lomili inventar, a onda su izazvali tuču u kafani koja je prerasla u masovni obračun. Čuo sam samo da je zbog malog kurcšlusa nastao pravi haos! Kad sam ustao, otišao sam da pogledam i tamo je zaista bilo puno srče i mnogo krvi kaže jedan mladić iz Futoga.

Podsetimo, ovo je bila jubilarna 20. „Futoška kupusijada“, jedinstven­a manifestac­ija u Srbiji posvećena autohtonoj sorti kupusa. Futoški kupus je na listi proizvoda sa oznakom geografsko­g porekla Srbije.

Utvrđuje je se ko je izazvao tuču, ali još nije poznato da li je policija nekoga privela.

 ??  ?? Nije se znalo ko koga mlati
Nije se znalo ko koga mlati

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia