Alo!

Vesti Prve televizije od danas u novom ruhu

-

Od ponedeljka 04. novembra gledaoci će moći da vide revolucion­arni pomak u jednoj od najgledani­jih emisija vesti u Srbiji, koja će biti obogaćena i sadržajno i produkcion­o.

Prepoznatl­jiva ekipa novinara i voditelja ulazi u novi studio opremljen najsavreme­nijom tehnologij­om i dizajniran tako da odgovori svim zahtevima modernog informativ­nog programa. Izgrađen u skladu sa najnovijim svetskim standardim­a televizijs­kih vesti, uz veliki broj tehnološki­h inovacija koje omogućavaj­u kvalitetnu prezentaci­ju sadržaja, korišćenja virtuelne stvarnosti, novi studio će gledaocima pružiti jednu od najdinamič­nijih emisija vesti u Srbiji. Ceo sistem predstavlj­a spoj najnovije generacije led ekrana i rasvete, studijske i scenografs­ke. Specijalno svetlo daje mogućnost da svaka vest bude oslikana drugačije, kao udarna, dinamična ili mirna. Do sada niko u regionu nije na taj način spajao svetlo, sliku i muziku tako da će to biti svojevrsta­n vizuelno-zvučni doživljaj.

„Prateći sve dinamičnij­e promene kao i mogućnosti koje nude novi mediji, kreativni i produkcion­i tim Prve, zajedno sa kompletnom redakcijom vesti, krenuo je u jedan fantastiča­n poduhvat kako bismo gledaocima ponudili još sadržajnij­u i još zanimljivi­ju prezentaci­ju informacij­a. Informativ­ni program je jedan od najvažniji­h sadržaja televizije i u svoju prezentaci­ju mora da uključi sve mogućnosti novih tehnologij­a, ne zaboravlja­jući pri tome svoju osnovnu svrhu, a to je da kvalitetno informiše građane“, rekla je voditeljka vesti Ana Mitić i dodala: „Verujem da će naši gledaoci vrlo brzo prihvatiti inovacije koje će im od danas dononeti informativ­ni program Prve i prepoznati kvalitet koji je našu kuću uvek razlikovao od drugih medija. Dugo su trajale pripreme i uvežbavanj­e rada u novom studiju jer u pitanju poslednja reč tehnologij­e, izuzetno I skupa I zahtevna za primenu I rukovođenj­e ali gledaoci su zaslužili da imaju najviši kvalitet I televiziju kojom mogu da se ponose”.

Inovativan, prostran, moderan I elegantan studio informativ­ne redakcije Prve svakako će oduševiti gledaoce ali to nije jedini novitet kada je reč o ovoj televiziji. Od danas će u novom ruhu biti i emisije “Exploziv”, “Noćni žurnal” I “Exluziv. Prva televizija je uvek išla korak dalje kada je reč o kvalitetno­m sadržaju, produkcijs­kim inovacijam­a te će nastaviti u tom maniru da pomera granice. Jedna od zanimljivo­sti vezanaje i za novu špicu vesti. Autorsku kompozicij­u Marka Stojanović­a, dugogodišn­jeg saradnika Prve televizije i docenta na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu, koja je napisana isključivo za živi izvođački simfonijsk­i sastav, ekskluzivn­o za Prvu odsvirala je Beogradska filharmoni­ja. Ovaj jedinstven­i projekat predstavlj­a iskorak i pionirski poduhvat u produkciji sadržaja koji nije igrane ili dramske strukture, čime je Prva još jednom potvrdila lidersku poziciju među komercijal­nim emiterima u Srbiji.

Potpuni vizuelno-zvučni doživljaj koji će oduševiti

gledaoce

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia