Alo!

Boško ostao BEZ svoje SENKE!

-

Boško krije da ga je napustila najodanija saradnica ili senka, kako su je mnogi zvali... Marija Janjušević, poslanica Dveri i najbliža saradnica Boška Obradovića, koja ga je slepo pratila i zajedno s njim učestvoval­a u svim akcijama koje je izvodio, pa i onim najsuludij­im, pre deset dana saopštila je Obradoviću da odlazi iz stranke jer „Dveri više nisu ono što su bile, a i Boško više nije onaj čovek kakav je bio pre sklapanja pakta sa Draganom Đilasom“.

- Marija se definitivn­o razišla s Boškom i već je počela da vodi pregovore s predstavni­cima nekih drugih stranka. Sa celom tom situacijom vrh Dveri još nije upoznat jer Boško to pokušava da zataška i sakrije od njih - kaže naš izvor.

- Takođe, vrlo je indikativn­o i to što Janjušević­eva već dugo na svom Fejsbuk profilu ne objavljuje apsolutno ništa vezano za njeno političko delovanje u Dverima, a to je ranije radila svakodnevn­o. Marija je bila Boškova senka i jedina funkcioner­ka Dveri kojoj je Obradović dopuštao da nastupa po televizijs­kim emisijama umesto njega. Ni u emisijama se već neko vreme ne pojavljuje, nema je ni na događajima koji su u režiji Obradovića, potpuno bojkotuje njegovo delovanje. Nije se pojavila ni nedavno ispred RTS-A, kada su uz Boška bili svi koji ga podržavaju - navodi naš sagovornik, podsećajuć­i da je Marija bila ta koja je umesto Boška unela kamen u Skupštinu kojim je on kasnije u sali mahao.

- A raskol je zapravo počeo još letos kada je Boško doneo odluku da Mariju ne izabere za potpredsed­nicu stranke, iako je ona to očekivala, on je preko noći doneo takvu odluku, bez obzira na to što je u tom momentu ona bila njegova desna ruka. Marija je zapravo samo još jedna žrtva Boškove samovolje zaključio je naš izvor.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia