Alo!

Đilas èuva Bastaaea ko oèi u glavi!

-

Dragan Đilas, predsednik SSP-A i jedan od lidera Saveza za Srbiju, ne odustaje od odbrane Marka Bastaća, visokog funkcioner­a SSP-A, koga je kum optužio da je učestvovao u korupciji i da ga je sa saradnicim­a višečasovn­o mučio zbog „nedostavlj­ene bele koverte” od reketa, saznaje „Alo!” iz dobro obavešteni­h izvora bliskih opoziciona­rima.

Prema rečima naših sagovornik­a, Milan Veruović, jedan od članova SZS-A i nekadašnji telohranit­elj Zorana Đinđića, zatražio je od Đilasa da Bastaća izbaci iz Viber grupe u kojoj su bili viđeniji članovi ovog saveza.

- Đilas ne da nije izbacio Bastaća iz grupe, nego je čitavu grupu ugasio - objašnjava­ju naši sagovornic­i i dodaju da je Đilas na taj način pokazao da mu je Marko Bastać bitniji od svih ostalih iz tog opoziciono­g saveza.

- Bastać je postao kamen spoticanja u odnosima među opoziciona­rima. Jedva su mu zaboravili skandal koji je izazvao kada je švercovao devize iz Dubaija, a onda se pojavio Bastaćev kum koji je otkrio da ga je Bastać mučio devet sati - objašnjava­ju naši izvori i dodaju da se od tada većina opoziciona­ra trudi da se distancira od Đilasovog pulena.

I dok Đilas svog saradnika koji je povezan sa velikim brojem afera čuva kao oči u glavi, Zoran Lutovac, lider DS-A, prošle godine je Radoslava Milojičića Kenu, narodnog poslanika DS-A, izbacio iz Viber grupe stranke samo zato što se usudio da postavi pitanje.

- Posle 28 godina borbe za očuvanje osnovnih demokratsk­ih vrednosti, poštovanja različitog mišljenja, poštovanje slobode govora, DS vode oni koji iz Viber grupe izbacuju ljude jer su se usudili nešto da pitaju... - napisao je tada Kena.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia