Alo!

Kićinog ubicu odao hod

-

Na tragu Kićinim ubicama! Policija je došla do dokaza koji bi mogao da dovede do hapšenja ubica Ljubomira Markovića Kiće (39), jednog od vođa Partizanov­e navijačke grupe „Alkatraz“. Zasad postoje indicije ko je ubio Kiću ispred sportskog balona u Ulici Grčića Milenka na beogradsko­m Voždovcu. Policija ima saznanja o motivima zločina, pa se samo čeka hapšenje egzekutora.

- Na osnovu izjava svedoka i analiza neobjavlje­nih snimaka sigurnosni­h kamera napravljen je foto-robot ubice, a skupljaju se još neki dokazi. Pre hapšenja moraju da se obave još neka veštačenja i prikupe materijaln­i tragovi. U toku je identifika­cija pomagača koji su pružili logistiku direktnom počiniocu. Ubicu je odao specifičan hod i kretanje, iako je kaputom pokušao da sakrije konstituci­ju tela navodi izvor blizak istrazi.

Policija je tražila da Kićini prijatelji pažljivo pregledaju snimak ne bi li uočili bilo kakav detalj koji bi mogao da otkrije počinioca.

Računali su da je Kića prepoznao ubicu, pa je logično da ga je znao i neko od njegovih prijatelja. Istražuje se ko je sa Kićom bio u zatvoru i da li je sa nekim bio u sukobu.

Kića je gledao u njega nekoliko sekundi i tek onda počeo da beži. Tokom bekstva je izvukao pištolj, ali nije uspeo da puca. Ubica ga je prvo ranio, a potom mu pucao u glavu. Nakon toga je pobegao u park, gde ga je, kako se sumnja, čekao ga saučesnik u automobilu BMW šabačkih tablica.

Istraga je išla u dva pravca. Istraživao se Kićin plan da napravi četvrtu frakciju navijača Partizana. On je od ostale tri navijačke grupe uzimao najbolje ljude, ali bio je poštovan. Na poslednjim utakmicama je već bilo vidljivo da stoji odvojeno od ostalih. Proverava se s kim je ostao u kontaktu posle izlaska iz zatvora i da li se sa nekim posvađao.

 ??  ?? Policija je tražila da Kićini prijatelji pregledaju snimak ne bi li
uočili bilo kakav detalj
Policija je tražila da Kićini prijatelji pregledaju snimak ne bi li uočili bilo kakav detalj

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia