Alo!

Daro, nema veze što varaš, problem je što lažeš!

Folkerka sramno izvređala novinare

-

Čini se da je i Dara Bubamara poput mnogih svojih koleginica dobila amneziju čim smo saznali da svog partnera Sašu vara s bivšim dečkom Nemanjom Bezbradico­m, pa je potpuno izgubila iz sećanja dopisivanj­a koja je slala novinarima kada su došli do informacij­e da je s mlađanim biznismeno­m.

I ne samo to, već je zaboravila da je tim „klošarima“, kako je na svojoj društvenoj mreži nazvala novinare, vrlo raspoložen­o slala fotografij­e svog 15 godina mlađeg ulova, ali i detalje te veze koju je mesecima kasnije trljala bivšem na nos. Sve dok je Bezbradica nije ponovo osvojio, a mlađani biznismen pao u zaborav tokom burnih noći koje je na sve načine pokušavala da sakrije.

Kada je u „Alo!“osvanulo saznanje da se folkerka već neko vreme tajno viđa s bivšim momkom, košarkašem Nemanjom Bezbradico­m, te da besramno vara dečka s kojim je nekoliko meseci i koji je ludo voli, Dara je usled pokušaja da se opere objavila da nema dečka i da nikog ne vara. U sekundi je zaboravila sve što je o novom dečku slala novinarima, pa istakla da nema koga da vara i da novinari samo lažu kako bi je povredili.

Ne samo da je porekla tajnu aferu s bivšim momkom nego je potpuno izbrisala svog dečka koji joj mesecima plaća skupocena putovanja, prati je na nastupima i radi sve da bude srećna.

Kao da je zaboravila da su mladi muškarci nezreli i osetljivi i da bi Saša mogao duboko da se uvredi. Možda bi joj, doduše, prevaru i oprostio da zna koliko se Radmila hvalila „klošarima od novinara“njegovim izgledom i godinama. Ili da zna da je njegova neverna devojka dala sve informacij­e sedmoj sili da bi bila glava tema, pošto je uspela da smuva piletinu, a uveliko je u petoj deceniji. Tada je nama, „klošarima“, s osmehom dala ekskluzivu ili, kako ona kaže, „eskluzivu“. E Daro, Daro!

O. KONATAR

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia