Alo!

Džon Ledžend je najseksepi­lniji muškarac na svetu!

Magazin „Pipl“dodelio prestižnu titulu poznatom muzičaru

-

Američki muzičar Džon Ledžend proglašen je za najseksepi­lnijeg muškarca na svetu po izboru čitalaca magazina „Pipl“. Muzičar, koji je osvojio nagrade „Oskar“, „Gremi“, „Emi“i „Toni“priznao je u razgovoru za „Pipl“da mu nagrada prija, ali i da ga obavezuje.

- Bio sam veoma uzbuđen kada su mi saopštili da sam izabran za najseksepi­lnijeg muškarca u 2019. godini, ali pomalo i uplašen, jer takva titula nosi i veliku odgovornos­t i pritisak. Svi će me sada analizirat­i do detalja, samo da bi se uverili da li sam zaista zaslužio tu titulu. Takođe, nasledio sam Idrisa Elbu, koji je prošle godine poneo laskavu titulu, i mislim da to nije fer prema meni - našalio se muzičar. Inače, Ledžend je u

„Bio sam veoma uzbuđen kada su mi saopštili da sam izabran, ali pomalo i uplašen, jer ovo nosi veliku odgovornos­t i pritisak“, rekao je on

intervjuu za „Pipl“otkrio i da je u muzičkoj industriji uspeo zahvaljuju­ći roditeljim­a, koji su ga podržavali od malih nogu.

- Majka me je uvek hrabrila da pevam pred ljudima, pa sam često nastupao u crkvi u koju smo porodično odlazili, ali sam pevao i u školi. Moj tata me je, na sopstvenom primeru, naučio kako da izgradim čvrst karakter. Zbog njega se trudim da se prema svima ophodim sa poštovanje­m - rekao je muzičar i dodao:

- Roditelji su mi uvek govorili da ukoliko želim da uspem u životu moram da stojim čvrsto na zemlji. Najvažnije je tretirati ljude onako kako ti želiš da budeš tretiran. To je najbolji savet koji sam dobio rekao je on i naglasio da je najponosni­ji na porodicu koju je izgradio sa manekenkom Krisi Tajgen.

- Ponosan sam na to što imam suprugu

Konačno sam ostvarila svoj san - da spavam sa najseksepi­lnijim muškarcem na svetu

KRISI TEJGEN

Svi će me sada analizirat­i do detalja, samo da bi se uverili da li sam zaista to zaslužio

DŽON LEDŽEND

i dvoje dece i to što smo svi povezani. Ali ponosim se i karijerom koju sam izgradio. Uživam da nastupam na sceni u onoj meri u kojoj uživam da pišem pesme. Ušao sam u mirnu fazu svog života - rekao je najzgodnij­i muškarac na svetu.

Sa druge strane, supruga Džona Ledženda objavila je naslovnu stranu magazina „Pipl“i našalila se na račun svog supruga.

- Konačno sam ostvarila svoj san - da spavam sa najseksepi­lnijim muškarcem na svetu - napisala je ona.

S. A.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia