Alo!

Mogu da budem najveaea kučka, ali nisam tako vaspitana!

Mlada zvezda, Milica Pavlović otvoreno za „Alo!“o splet

-

Pop zvezda Milica Pavlović, jedna od najatrakti­vnijih i najpopular­nijih pevačica u našem regionu, za kratko vreme uspela je da izgradi karijeru po uzoru na svetske zvezde, a u razgovoru za „Alo!“je otkrila sa koliko se sujete i ljubomore koleginica susrela na estradi.

Kako kaže, u prošlosti je imala razne situacije sa koleginica­ma, pa je povodom izlaska albuma „Zauvek“doživela ozbiljna spletkaren­ja.

- Sve sam uverenija da je estrada zaista velika džungla, ljubomora, sujeta i pokvarenos­t su na svakom koraku, ali ja se borim kao prava dupla Lavica. Časno i pošteno, svojim trudom, radom i odricanjem ostvarujem

„Bavim se sobom i gledam da ostvarim ono što želim, a te pakosti ostavljam ljudima koji očigledno ne veruju dovoljno u sebe, pa se trude da umanje tuđ uspeh“, kaže pevačica

svoje ciljeve - kaže na početku razgovora Milica.

- Mogu i ja da budem kučka, i to najveća, ali ne želim da svoje vreme trošim na druge ljude, već se bavim sobom i gledam da ostvarim ono što ja želim, a te pakosti ostavljam ljudima koji očigledno ne veruju dovoljno u sebe, pa se trude da umanje tuđ uspeh. Najlakše je hraniti svoje slabosti na takav način, ali ja sam ipak odabrala da se za sve izborim svojim radom. Tako sam vaspitana - kaže Pavlovićev­a i ističe da koleginice sa njom uvek znaju na čemu su.

- Znate šta, kod mene je situacija takva da one koleginice koje me ne podnose okreću glavu kad me sretnu i pričaju mi iza leđa, dok mi se one sa kojima sam u odličnim odnosima uvek obraduju, kao i ja njima. Ja sam iskrena osoba, kod mene nema laži, nema prevare i svako sa mnom zna na čemu je - kaže Milica kroz smeh.

Inače, seksepilna pevačica nedavno je zapalila društvene mreže provokativ­nim fo

tografijam­a, koje su privukle pažnju mnogih. Seksepilna senjorita pozirala je u veoma provokativ­nim pozama obučena u lateks, skupocene čizmice preko kolena i topić koji je prekrio njene grudi, a na ove fotografij­e niko nije ostao ravnodušan. Kako kaže, rešila je da uoči Nove godine malo promeni imidž i podseti publiku zbog čega je zovu seksi senjorita.

- Uživala sam dok sam sa svojim saradnicim­a radila nove fotografij­e, zaista smo se odlično proveli na slikanju, a glavni povod za ove fotke jesu novi projekti koje pripremam. Vidim da su slike izazvale lavinu komentara, i to pozitivnih. Publika dobro zna da ja nikad ne mirujem, da sam vredna i predana poslu, tako da uveliko radimo na novim pesmama, ujedno i na mom četvrtom studijskom albumu - kaže na kraju Pavlovićev­a.

Estrada je velika džungla, ljubomora, sujeta i pokvarenos­t su na svakom koraku, ali ja se borim časno

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia