Alo!

Anabela: Baš me briga za Slobu i njegovu devojku!

-

Anabela Ataijas razvela se od supruga Andreja nakon sedam godina braka, a u razgovoru za „Alo!“pevačica je otkrila da je tek sada, nekoliko meseci nakon razvoda, konačno srećna. Osim toga, Anabela se osvrnula i na emotivni život Slobe Radanovića, bivšeg dečka njene ćerke Lune, koji je već nekoliko meseci u vezi s udatom ženom.

- Dugo je trajao težak period koji me je opterećiva­o, tokom kojeg sam na život gledala kroz tamne naočare. To je konačno iza mene - kaže na početku razgovora za „Alo!“pevačica i otkriva da još uvek spremna da započne novu romansu.

- Još nisam srećna u ljubavi, a budući da se bliži kraj ove godine, očekujem da će mi se desiti nešto lepo u narednoj. Ali ne žurim sa tim jer dugo nisam bila sama i hoću da se posvetim sebi. Želim da ugodim sebi i da kreiram lep svet - rekla je pevačica i otkrila da je sa bivšim suprugom u odličnim odnosima.

- Da nije Andreja, ne bih mogla da odgovorim na sve obaveze koje imam u toku dana. Imam tri ćerke različitog uzrasta i svakoj moram da se posvetim. Luni puno pomažem jer želim da joj olakšam, Nina trenira tri puta nedeljno i završava osnovnu školu, Blanikica takođe zahteva puno pažnje. Andrej je obeležio veoma bitan period u životima Nine i Lune i na tome sam mu zahvalna - rekla je Anabela, koja se osvrnula i na novu vezu Slobe Radanovića, bivšeg dečka njene ćerke Lune, s udatom ženom.

- Nisam informisan­a niti me zanima tuđ ljubavni život. Nije moje da komentariš­em ni bivše muževe ni bivše prijatelje, a pogotovo ne ljude koji su na negativni način obeležili moj život - rekla je ona. K. L

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia