Alo!

Velikiaeu, ljubio si mi ruke da bi se slikao!

Ivane, vi ste taksista, a ne voditelj!

-

Nakon što je Ivan Ivanović dobio šut-kartu sa TV „Prva“, a onda svoju emisiju preselio na „jutjub“, pa na TV „Nova S“, dao je sebi za pravo da vređa daleko uspešnije kolege koje se ozbiljno bave svojim poslom, a čije emisije njegovu ostavljaju na nivou statističk­e greške.

Tako je Ivanović odlučio da udari na Nemanju Velikića, voditelja ružičaste televizije, i pokuša da ga ponizi u svojoj emisiji. Međutim, kada je dobio odgovor od daleko uspešnijeg kolege, izvređao ga je na najbrutaln­iji način, što se od njega i moglo očekivati. S druge strane, Velikić je ostao dosledan sebi i kulturno mu objasnio da njih dvojica nisu kolege, budući da Ivanovića pamti samo po emisiji u kojoj je vozio taksi.

- Veoma mi je zanimljiva emisija koja se emituje na Televiziji „Pink“u pet ujutro. Počinje pre svitanja i služi tome da se Vesić počeše po svojim preponama i otrči u emisiju, kako bi držao predavanje u toj negledanoj emisiji, na još negledanij­oj televiziji po pola sata. Razmišljao sam da baš zbog ove emisije moje kolege zapravo veoma žele da se pojave u biseru nedelje - rekao je Ivanović, aludirajuć­i na Velikića koji je jedan od voditelja emisije „Jutro“na TV „Pink“.

Nemanja je na svom Instagramu objavio snimak iz Ivanove emisije i napisao:

- Poslao mi prijatelj ovaj video i veoma sam se smejao! Žao mi je što moram da pominjem Ivana Ivanovića jer ga nisam gledao ni kada je imao milionsku publiku, a kamoli sad, kada mu je rejting 19.000 gledalaca. Potpuno je razumljivo da želite pažnju nekog ko radi prvi najgledani­ji jutarnji program u Srbiji. Ružno je, Ivanoviću, što na uličarski i prostački način koristite javni prostor. Iako malobrojna, vaša publika to ne zaslužuje. I naučite da gledate na sat. Vesić je gostovao u 7.15. A sada odoh da spremam nove ekskluzive za vikend - napisao je Velikić, a Ivanović mu je odmah odgovorio, ne birajući reči.

- Nemanja, sisice, puzao si po hodnicima „Prve“i ljubio nam ruke da te pustimo da se slikaš. Dok nisi poljubio pravu stvar pravom čoveku, pa eto te na „Pinku“i mitinzima. Zašto se ti mešaš u nešto što te se ne tiče i gde nisi ni spomenut? Vodi ljubav s Vesićem u zoru, sve je to u redu. Samo, proći će sve ovo, gnjido ljudska - napisao je u svom prostačkom stilu Ivanović, a onda je dobio odgovor kakav sigurno nije očekivao.

- Za razliku od vas, Ivanoviću, ja sam diplomiran­i novinar državnog fakuleta i nikada ni za šta nikoga nisam molio, puzio ni ljubio. Na TV „Prva“nikada nisam radio, jedino na Televiziji „Foks“, kada sam vodio vesti. A vi ste, čini mi se, vozili taksi? Žao mi je vašeg medijskog posrnuća - napisao je Velikić u odgovoru, ali ni nakon toga se Ivanović nije zaustavio.

- Ako ti je stvarno do profesiona­lizma, prvo kod logopeda da ispraviš taj šprahfeler, a onda da prestaneš da lažeš narod svakog dana. To te sigurno nisu učili na fakultetu. Lizanje dupeta je privatna stvar, to svakako možeš da nastaviš - poručio mu je Ivanović.

Nemanja je dobio veliku podršku kolega na Instagramu, a prva među njima bila je njegova koleginica i dobra drugarica Dajana Paunović. KATARINA LAZAREVIĆ

 ??  ?? Voditelj u pokušaju: Ivan Ivanović Nemanja Velikić, televizija
„Pink“
Voditelj u pokušaju: Ivan Ivanović Nemanja Velikić, televizija „Pink“
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia