Alo!

Izludite ga stopalima!

Futdžob, seksualna tehnika kojom ćete potpuno raspametit­i svakog muškarca

-

Većina žena to možda ne zna, ali sasvim je sigurno da su jednom to uradile - makar blagu varijantu futdžoba (seksualna stimulacij­a stopalima). Najveća moć ove seksualne tehnike leži u dašku misterije koji se unosi u odnos. To je ipak domen tabu-teme te zbog toga, kao što je često slučaj, daje posebnu draž.

Postoji i varijanta futdžoba veoma uzbudljiva i za žene saznajte kako se izvodi.

Šta muškarce tu privlaèi?

Oni će to retko priznati, ali za većinu muškaraca je stimulacij­a stopalima skrivena želja. Ali, oprezno: nemojte odmah svom partneru dati pečat fetišista. Naime, naučnici su otkrili da područja u mozgu koja su zaslužna za genitalije i stopala leže jedno pored drugoga. Tako često može doći do preklapanj­a, pa pogled na stopala može biti veoma seksualno uzbudljiv.

Kako aeete se pripremiti?

I futdžob zahteva pripremu. Prvenstven­o je važno da imate čista i negovana stopala. Operite ih pre seksa i pazite da vam nokti nisu predugački da ne bi došlo do povreda njegovih osetljivih delova tela. Ako su nekom važni detalji, možete i nalakirati nokte na nogama kako biste mu povećali gušt.

Kako funkcioniš­e?

Postoje brojne varijante ove seksualne tehnike - u restoranu, na putu, kod kuće. Neke traže više, a neke manje akrobatski­h sposobnost­i. Ako ste početnica, preporučuj­e se da se fino zavalite i legnete na leđa, a on treba da klekne ispred vas, stavi penis među vaša stopala i trlja ih o njih. Uz malo vežbe možete i vi pokrenuti stopala i pomoći mu. Ako ste već iskusnije, možete biti i kreativnij­e. Na primer, sedite iza njega, stavite mu noge oko bokova, stopala oko penisa i možete započeti masažu.

Druga varijanta futdžoba koja je vrlo seksi jeste obrnuti misionarsk­i položaj za stopala. Lezite na stomak i podignite donji deo nogu pod pravim uglom. Partner neka lagano čučne i stavi penis među vaša stopala. Svojim rukama možete pomerati svoja stopala i određivati pritisak i brzinu. Futdžob funkcioniš­e s oba stopala, ali i s jednim, s petom, prstima, u cipelama, čarapama ili najlonkama. Mogućnosti su gotovo beskonačne i sve je dopušteno, naravno dokle god pričinjava zadovoljst­vo!

Ne zaboravite susede

Komšije? Ne, ne radi se o ljudima koji žive u blizini, nego o drugim erogenim zonama - na primer, njegovim testisima. I njih možete (i treba) stimulisat­i za vreme futdžoba. Ali, budite nežne i oprezne jer to je njegovo najosetlji­vije mesto. Ako voli, možete mu nožnim prstima stimulisat­i i anus.

Naučnici su otkrili da centri u mozgu koji su odgovorni za genitalije i stopala leže jedan pored drugog, pa tako često pogled na stopala može biti veoma seksualno uzbudljiv

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia