Alo!

Gagi me je terao na seks preko interneta!

-

Ermina Pašović i Gagi Đogani nedeljama su pokušavali da uvere zadrugare i publiku da ih vezuje iskreno prijateljs­tvo, ali to ipak nije istina!

Naime, Gagi i Ermina su konačno priznali da je između njih postojalo nešto više od prijateljs­tva te da su čak i planirali brak i decu.

Bivši par se žestoko posvađao u „Zadruzi“, a njihov sukob počeo je kada je Ermina pokušala da objasni da nikada nije bila s Gagijem, ali da ju on forsirao da imaju seks preko interneta.

- Koliko puta da kažem da to između nas nije bila nikakva veza. Gagi je bio veoma stidljiv i povučen dok smo se dopisivali, imao je hrabrosti da mi kaže svoja prava osećanja samo kada se napije. Govorio mi je da mu nedostajem, a onda mi je predložio da imamo seks preko interneta. Šokirala sam se i odbila - rekla je Pašovićeva, što je Đogani priznao.

- Neću da krijem, to se desilo, ali tada smo bili u vezi. To što priča da smo bili prijatelji nije istina i ona to zna. Da ne grešim dušu, Ermina nije želela takve stvari, a kada je odbila, nisam je terao na to. Nisam ja manijak - objasnio je denser i detaljnije se osvrnuo na prošlost i dokaze da je s Erminom bio u ljubavnoj vezi.

- Hajde da bude da smo se dopisivali samo dva meseca, iako se dobro znamo da je reč o dve godine. Ispadam skot i lažov zbog tebe, a ti si rekla da hoćeš da se udaš za mene. Htela si da imamo versko venčanje koje nisi imala tokom prvog braka. Smišljala si imena za našu decu i maštala da nam se ćerkica zove Esma - ispričao je denser, što je njegova bivša „prijatelji­ca“pokušala da opovrgne.

- Prvi put sada kažem da je ovaj čovek i te kako inteligent­an i da okreće priču u svoju korist. Gagi, ti si meni pričao da imaš želju da dobijemo dete. Iako sam mu jasno stavila do znanja da između nas neće biti ničega, istina je da sam rekla da bih volela devojčicu koja bi se zvala Esma - navela je zadrugarka, koju je prekinuo Bora Santana.

- I Banetu si rekla da ćeš mu roditi devojčicu po imenu Esma - otkrio je Bora Santana, posle čega je njen dečko Bane Čolak prebledeo i izleteo iz kuće. E. A.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia