Alo!

Jokiae na Lebrona, Beli i Bogdan èekaju Bulsa

Nemanja Bjelica i Bogdan Bogdanović postigli su po 10 poena u pobedi tima iz Kalifornij­e, dok je najbolji centar u NBA Nikola Jokić zabeležio svega sedam koševa za „grumenje”

-

Sve je prštalo u srpskom derbiju! Sakramento Kingsi, čije boje brane Nemanja Bjelica i Bogdan Bogdanović, srušili su na svom parketu ekipu Denver Nagetsa, za koji igra Nikola Jokić, najbolji centar NBA lige - 100:97.

Najbolju partiju od trojice Srba prikazao je najiskusni­ji - Nemanja Bjelica. Bivši igrač Crvene zvezde i Fenerbahče­a je meč okončao sa 10 postignuti­h poena, 12 skokova i pet asistencij­a. Dvocifren je bio i Bogdanović, koji je ubacio 10 poena, ali uz prilično skromne procente

„Kraljevi” u noći između ponedeljka i utorka ponovo igraju pred svojom publikom, i to protiv Čikago Bulsa, 24 sata kasnije, odnosno u noći između utorka i srede po srednjoevr­opskom vremenu. Denver neće imati nimalo lak zadatak da se oporavi, iako će nastupiti u sopstvenoj hali: u goste mu dolazi trenutno vodeći tim Zapadne konferenci­je, ekipa koju predvodi Lebron Džejms - Los Anđeles Lejkersi.

šuta. Najviše je razočarao Nikola Jokić, koji je u potpunosti bio ispod svog proseka - sedam poena, 10 skokova, šest asistencij­a. Sakramento je na fantastiča­n način stigao prednost gostiju iz Kolorada, pošto je uspeo da nadoknadi 17 poena razlike i posle velike borbe u produžetku stigne do osme pobede u sezoni, dok je „grumenje” prvi put poraženo nakon šest uzastopnih trijumfa.

- Imali smo vođstvo u četvrtoj četvrtini, ali su onda oni preuzeli primat, pogodili su neke bitne koševe. Mi nismo bili precizni, gubili smo loptu, bili smo nemarni... Na kraju, nismo uspeli da pobedimo. U završnici ništa nije bilo dobro, može se reći da je težak poraz - razočaran je bio Nikola Jokić posle neuspeha svog tima u „Golden centru”.

Igrač utakmice bio sjajni Harison Barns, koji je meč okončao sa 30 postignuti­h poena.

 ??  ?? Sve prštalo u duelu Srba: Bogdanović
i Jokić
Sve prštalo u duelu Srba: Bogdanović i Jokić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia