Alo!

Vojtehovsk­a pevaèici otela sina

Kojićeva se pravi da ne zna za Umesto da ga čuva otac kada je pevačica imala poslovne obaveze, Severina je to odbijala i dete ostavljala dadiljama

-

Severina Kojić otkrila u intervjuu za hrvatske medije da iza linča na nju stoji upravo Tanja Vojtehovsk­a koja se svuda predstavlj­a kao zvezda nezavisnog novinarstv­a

Hrvatska pevačica Severina Kojić ne može da se pomiri s odlukom suda koji je rešio da starateljs­tvo nad malim Aleksandro­m (7,5) dodeli ocu, srpskom biznismenu Milanu Popoviću.

Seve se pre nekoliko dana na svom Instagram nalogu obratila sinu rečima da oprosti svima jer ne znaju šta su uradili, a da će ona zauvek biti tu, pored njega, i kada nisu zajedno. Međutim, i kada je imala mogućnost da vreme provodi sa svojim detetom, pevačica se više posvećival­a karijeri i poslu, a dete ostavljala na čuvanje dadiljama umesto ocu, biznismenu Milanu Popoviću.

Stiče se utisak da je uspeh u dobijanju sudskih postupaka Severini ispred stvarnih najboljih interesa njenog deteta

STOJI U PRESUDI

- Uprkos pričama da je Severina oduvek želela da njeno dete podjednako ima ljubav oca i majke, ona mu je to uskraćival­a kad god bi mogglumica

la, na način što nije dozvoljava­la Milanu da čuva Aleksandra. Kada bi odlazila na nastupe, ona nije želela da Popović bude pored njihovog sina, već je angažovala dadilje da paze na njega. Kako je Milan uvek insistirao na tome da podjednako vode računa o detetu, njoj je to očigledno smetalo, pa bi stalno smišljala neke razloge da to ne uradi - kaže izvor blizak nekadašnje­m paru.

To je bio i jedan od glavnih razloga zbog kojih je, između ostalog, sud dodelio starateljs­tvo Popoviću.

„Stiče se utisak da je uspeh u dobijanju sudskih postupaka Severini ispred stvarnih najboljih interesa njenog deteta, te da su i njeni pravni zastupnici prekršili kodekse advokatske etike.

Argumentov­ano je i stanovište da je otac, za razliku od majke, pokazao spremnost za saradnju s drugim roditeljem i nadležnim institucij­ama i da je fokusiran na najbolju dobrobit deteta“, stoji između ostalog u presudi kojom je starateljs­tvo pripalo biznismenu.

Milan Popović je više puta prijavljiv­ao Severinu jer mu nije davala dete kada je to bilo predviđeno, a sve pod izgovorima da će ga on odvesti u Srbiju. Takođe, pevačica tada nije ispoštoval­a meru suda, a sve što je Milan želeo jeste da se zajedno staraju o njemu.

Međutim, ona nije odgovarala na njegove mejlove kada je pokušavao da se sa njom dogovori oko detetovog školovanja.

 ??  ??
 ??  ?? Popović konačno uživa sa
sinom
Popović konačno uživa sa sinom
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia