Alo!

Vuèiae: Nikad lepši nisam ispao u „Danasu“

-

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je juče da pozdravlja svaki susret evropskih parlamenta­raca, pa i Manfreda Vebera, lidera Evropske narodne partije, s članovima dela opozicije, primetivši, s dozom ironije, da su ti susreti „važni za demokratij­u u našoj zemlji”.

- Mislim da je to veoma važno za demokratij­u u našoj zemlji i siguran sam da će mnogo mudrih ideja o rešenju kosovskih problema gospodin Veber i gospodi Bilčik moći da čuju od, recimo, Boška Obradovića i Dragan Ðilasa. To će biti fantastičn­e ideje - rekao je on, odgovaraju­ći, na samom kraju pres konferenci­je s predstavni­cima Evropskog parlamenta, na dva-tri pitanja koja su mu, po njenom formalnom završetku, dobacivali novinari.

Prethodno je prokomenta­risao jučerašnju naslovnu stranu „Danasa“, na kojoj je objavljena nova karikatura na kojoj su na njemu iscrtane mete, rečima da nikada lepši nije ispao na naslovnoj strani tog dnevnog lista.

- Super mi ono sve stoji, nikad nisam lepši ispao na naslovnoj strasni „Danasa“- rekao je.

Na pitanje novinara TVN1 da li je video dokument koji je objavio Birn, a u kojem se navodno vidi da je otac ministra Stefanović putovao u Rijad kao pravni savetnik preduzeća GIM, kaže da nije, ali da će pogledati i prokomenta­risati tokom sutrašnje posete Sočiju.

- Nisam video nijedan dokument, ničiji, ali ću to rado da komentariš­em sutra u Sočiju, kada budem video i pročitao sva dokumenta - rekao je predsednik i dodao:

- Nemojte se sekirati, ja vas najviše volim, vas i „Danas“što volim... vas sa N1, „Danas“, NIN, vas volim najviše. Vi ste primer demokratij­e. D. R.

Nemojte se sekirati, ja vas najviše volim. „Danas“, NIN i vas sa N1 volim najviše. Vi ste primer demokratij­e

ALEKSANDAR VUČIĆ

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia