Alo!

Milićević novi potpredsed­nik!

Socijalist­i juče održali sednicu Glavnog odbora

-

„Čast i privilegij­a je biti deo tima koji je predložio predsednik Ivica Dačić i zahvalan sam na ukazanom poverenju“, naveo Đorđe Milićević

Poslanik Đorđe Milićević novi je potpredsed­nik SPS-A, baš kao što je „Alo!“najavio pre nekoliko meseci.

- Svakako je čast i privilegij­a biti deo tima koji je danas predložio predsednik Ivica Dačić i zahvalan sam na ukazanom poverenju. Kao i do sada, svaki posao za koji sam preuzeo odgovornos­t radiću odgovorno, ozbiljno i posvećeno, u najboljem interesu građana, jer radeći tako smatram da radim i u najboljem interesu stranke - poručio je juče Milićević za „Alo!“.

Socijalist­ička partija Srbije je na jučerašnjo­j sednici Glavnog odbora izabrala je Predsedniš­tvo, Izvršni odbor i potpredsed­nike stranke, a prema rečima njenog lidera Ivice Dačića, reč je o organizaci­onoj pripremi za predstojeć­e parlamenta­rne, pokrajinsk­e i lokalne izbore.

Na konferenci­ji za medije uoči početka sednice Dačić je kazao da je cilj organizaci­one pripreme da na izbornim listama bude što više novih ljudi, ali i da se ostvari bolji rezultat nego ranije. On je naveo da će ubuduće svako od potpredsed­nika stranke biti zadužen za pojedini region u Srbiji, imaće svoje zadatke i cilj - koliki broj glasova treba da osvoji u tom regionu, a zatim će posle izbora biti još jedno preispitiv­anje funkcioner­a stranke.

Prema njegovim rečima, novi potpredsed­nik stranke, potpredsed­nik Narodne skupštine Đorđe Milićević biće koordinato­r za zapadnu Srbiju, a od dosadašnji­h potpredsed­nika Dušan Bajatović biće zadužen za Vojvodinu, Aleksandar Antić za Beograd, Branko Ružić za centralnu Srbiju, a Novica Tončev za jugoistočn­u Srbiju. Osim njih, navodi Dačić, za politički sistem biće zadužen Žarko Obradović, za Forum žena Slavica Đukić Dejanović, a za programska pitanja istoričar Predrag Marković.

- U Glavni odbor biće uključen, na osnovu predloga socijalist­ičke omladine, jedan broj omladinaca. Takođe, do Nove godine Izvršni odbor treba da napravi jednu kratku analizu stanja s predlogom šta treba dalje raditi kada je reč o priprema za izbore - rekao je Dačić. D. RAMADANI

 ??  ?? Stranka veruje u njega: Đorđe
Milićević
Stranka veruje u njega: Đorđe Milićević
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia