Alo!

RAD PARTIZAN

-

1:0 1:1 1:2

Fudbaleri Partizana osvojili su tri boda u meču 20. kola Superlige Srbije pobedom nad Radom sa Banjice rezultatom 1:2.

Dva brza gola viđena su u prvom poluvremen­u. Poveo je Partizan posle saradnje Aleksandra Lutovca i Umara Sadika, koji se upisao u strelce u 33. minutu.

Ipak, samo dva minuta kasnije, „građevinar­i“su došli do izjednačen­ja. Na asistencij­u Branislava Miloševića Branko Riznić je matirao Vladimira Stojkovića.

Crno-beli su do pobede došli golom Sejdube Sume u 53. minutu na asistencij­u Slobodana Uroševića.

RAD:

Sadik Riznić Suma

Marković, Milošević, Jagodić, Bašanović, Petrović, Šaka, Busnić, Ilić (od 56. Bjedov), Riznić (od 72. Kovačević), Stević, M. Trifunović.

Stojković, Lutovac, Ostojić, S. Pavlović, Urošević, Zdjelar, Natho, F. Stevanović (od 63. Tošić), Suma, Asano, Sadik.

PARTIZAN:

Trener Partizana Savo Milošević nije hteo da bude kritički nastrojen prema igri crno-belih, koji ni ovoga puta nisu blistali kako on to priželjkuj­e, ali jesu pobedili, za razliku od ispuštenih prednosti protiv AZ Alkmara i Napretka.

- Koncentrac­ija opet nije bila na nivou. Kako smo igrali, dobro smo prošli. Ne mogu više da očekujem od svojih igrača u stanju u kome su. Umor je možda učinio svoje rekao je Savo Milošević.

Partizan u četvrtak igra poslednji meč u grupnoj fazi Lige Evrope protiv Astane, a 15. decembra završava posao u ovom delu sezone gostovanje­m Radniku u Surdulici u odloženom meču 16. kola. Za fudbalere Rada prvi deo sezone je završen. B. PAUNOVIĆ

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia