Alo!

Vladimira je celo leto razvaljiva­o stranac!

Zorica Marković iznela šokantne tvrdnje o Tomoviću

-

„Znam njegovog dečka, ali neću da kažem kako se zove jer čovek živi ovde“, ispričala je pevačica

Odnos Zorice Marković i Vladimira Tomovića iz dana u dan sve je gori, a zadrugari koriste sve prilike da se posvađaju. Poslednja u nizu svađa rezultiral­a je žestokim uvredama, a pevačica nije štedela cimera, pa je nakon rasprave otkrila i nekoliko detalja iz njegovog privatnog života. Tako je ispričala da je Vladimir homoseksua­lac i da je bio u vezi sa strancem.

- Skočio je na mene jer sam mu se suprotstav­ila. Otkako sam prošle godine Staniji rekla da ne plače zbog Vladimira jer je mlak muškarac, on me ne podnosi.

Osim toga, Vladimir i ja smo se prošle godine opkladili da njegova veza sa Stanijom neće uspeti kada budu izašli iz rijalitija.

Tako je i bilo - pričala je Zorica Mariji Kulić i Lepom Mići.

- Vladimir ne može da mi oprosti jer ne podnosi kada mu se neko suprotstav­i. On će meni u svađi da kaže: „Ko te je*e“. E pa, ja znam ko mene je*e, prijatelju, ali tebe je razvaljiva­o stranac čitavo leto, ali ne mogu da kažem ime jer čovek živi ovde - ispričala je Zorica, a Marija se složila s njom.

- Ja znam ime i prezime tog čoveka i to sam mu rekla. On se kao setio da ga poznaje, pa je rekao da taj čovek jeste homoseksua­lac, ali da nema veze s njim - rekla je Marija.

- Vladimir ne može da podnese da mu se

Vladimir Tomović

neko suprotstav­i, ali znaš koliko me boli ona stvar za to. Počela je da mu se raspada ekipa, a Mina i Vladimir se o svemu dogovaraju rekla je Zorica Mariji, koja se s tim složila.

Podsećamo, Vladimir i Zorica su se posvađali tokom porodičnog sastanka i tada su razmenili mnoštvo uvreda.

- Zašto se ti kačiš na mene, skini mi se s ku*ca! Nisam ti se obratio, nabijem te na ku*ac, smradu smrdljivi. Siso jedna smrdljiva i debela. Marš, bre, džukelo - vikao je Vladimir, ali mu Zorica nije ostala dužna, pa je samo ponavljala da je homoseksua­lac.

Inače, neposredno pre nego što je ušla u „Zadrugu“, Zorica nije štedela Vladimira Tomovića, pa je najavila da planira da se obračuna sa njim.

- Vladimir voli nabildovan­e guze, tako sam čula - rekla je Zorica, čime je aludirala na to da zadrugar zapravo voli muškarce. E. A.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia