Alo!

Èuvao sam krave, a sad treniram Barsu

„Nemam problem da kažem da sam uživao poslednjih 12 ili 14 godina sedeći ispred TV-A i gledajući ovu ekipu i ove igrače“

-

Ko je Kike Satjen, novi trener Barselone?

Kao igrač osvojio je jedan jedini trofej - 1985. sa madridskim Atletikom (Superkup), dok u trenerskoj karijeri ne zna šta je pehar. Najveći klub koji je do juče trenirao je Betis, a sada su mu u ruke dospeli Mesi i ekipa...

U opšte čuđenje sveta, po pitanju izbora novog trenera (ugovor do juna 2022), uklopio se Satjen koji je iskreno konstatova­o:

- Juče sam šetao s kravama u svom selu, a sad treniram najbolje igrače na svetu!

Čovek ne krije da je i sam iznenađen što mu je ponuđen ovakav posao...

- Zahvalan sam ovoj institucij­i, njenom predsednik­u i najbližim saradnicim­a na prilici koju su mi pružili da budem ovde. Ni u svojim najboljim snovima nisam mogao da zamislim da budem ovde. Vrlo sam emotivna osoba i ovo je vrlo emotivan dan za mene. Pokušaću da ustupim igračima entuzijaza­m i želju koje imam. Barsa će nastaviti da ide svojim putem, a mi ćemo pokušati da poboljšamo sve što možemo. Moj cilj je osvojiti sve što može da se osvoji rekao je Setjen.

O Mesiju, kaže:

- Nemam problem da kažem da sam uživao poslednji 12 ili 14 godina sedeći za Tvom i gledao ovu ekipu i ove igrače. Uživao sam u fudbalu. Danas počinjem da treniram najboljeg igrača na svetu i njegove saigrače. Još nisam svestan šta to znači, ali rekao sam i njemu i drugima - jedno je divljenje koje imam prema vama - Mesi je Mesi, Buskets je Buskets, Pike je Pike, ali svako mora da zna svoje mesto. Videćete da sam veoma direktna osoba, ne hodam po oblacima i pokušaću da iznesem nešto što budem video. Talenat i kvalitet su prisutni.

 ??  ?? Mesi i družina dobili
novog trenera
Mesi i družina dobili novog trenera

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia