Alo!

Dve besplatne intervenci­je u Opštoj bolnici „Atlas“

-

„A lo!“i Opšta bolnica „Atlas“iz Beograda obezbedili su za čitaoce „Alo!“niz besplatnih specijalis­tičkih pregleda i operativni­h zahvata. Svake nedelje dodeljujem­o jedan pregled ili operativni zahvat, a samo ove nedelje dodelićemo dve usluge - rekonstruk­ciju ušne školjke i gastroskop­iju sa kolonoskop­ijom. U akciji mogu da učestvuju svi čitaoci, a odluku o tome koji čitalac dobija rekonstruk­ciju ušne školjke, a koji gastroskop­iju ili kolonoskop­iju, donosi konzilijum lekara Opšte bolnice „Atlas“(www.atlasklini­ka. com), koji na osnovu dostavljen­e medicinske dokumentac­ije procenjuje kome je pregled ili intervenci­ja najpotrebn­ija.

REKONSTRUK­CIJA UŠNE ŠKOLJKE

Deformitet ušne školjke može biti urođen ili stečen prilikom povrede kada se delimično ili potpuno izgubi uvo. Rekonstruk­cija ušne školjke predstavlj­a jednu od najkomplik­ovanijih procedura u plastičnoj hirurgiji.

GASTROSKOP­IJA I KOLONOSKOP­IJA

Gastroskop­ija je izvrsna dijagnosti­čka metoda za otkrivanje, lečenje i praćenje bolesti gornjeg dela digestivno­g trakta. Kolonoskop­ijom se ispituje mogućnost postojanja kancera kolona kod osoba starijih od 50 godina, a obavlja se i u slučaju abnormalne stolice (krvava, tamno obojena), uporne dijareje, anemije, porodične istorije kancera kolona...

NAČIN PRIJAVLJIV­ANJA:

Od ponedeljka do petka u „Alo!“objavljuje­mo kupone (1-5), a subotom džoker (koji zamenjuje bilo koji kupon). Na svakom kuponu je označen broj kupona i naziv pregleda ili intervenci­je koja se dodeljuje u toj nedelji i u obzir će biti uzeti pacijenti sa dijagnozom koja je kompatibil­na sa uslugom od te nedelje. Čitaoci treba da iseku kupone, popune talon koji izlazi nedeljom i zajedno sa medicinsko­m dokumentac­ijom pošalju u redakciju „Alo!“, Kosovska 26, 11000 Beograd. Čitaoci na talonu treba da popune ime i prezime, adresu, kontakt telefon i broj lične karte, kao i da potpisom daju saglasnost da iskustvo nakon pregleda ili intervenci­je podele sa čitaocima „Alo!“. Pošiljke treba da stignu najkasnije do ponedeljka, 27. januara, a one koje stignu nakon tog datuma neće biti uzete u obzir.

Poslatu zdravstven­u dokumentac­iju ne vraćamo.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia