Alo!

Braća iz Crne Gore poginula NA IBARSKOJ!

-

Crna sreda! Braća Erdan Husović (18) i Selmin Halilović iz Crne Gore su poginuli, dok je Selminova majka Neima Halilović (49) teško povređena juče u saobraćajn­oj nesreći na Ibarskoj magistrali! Istog jutra, u udesima širom Srbije, poginule su još dve osobe!

Sumnja se da je magla kumovala udesima, kao i rizično preticanje. Na Ibarskoj magistrali, u nesreći koja se dogodila oko 6.30, u ataru sela Miločaj, u blizini Tavnika, poginula su dva brata.

- Do nesreće je došlo kada je „golf“crnogorski­h tablica, počeo da pretiče kamion i direktno se sudario s autobusom koji je dolazio iz suprotnog smera. Svedoci tvrde da je sudar bio toliko jak da je automobil potpuno smrskan. Krv, razbijeno staklo i delovi automobila razleteli su se po celom putu, a prava je sreća da u autobusu niko nije povređen - navodi izvor blizak istrazi.

- Na licu mesta poginula su braća iz Rožaja Erdan Husović i Selmin Halilović, dok je Selamova majka Neima s teškim povredama prebačena u Opštu bolnicu „Studenica“u Kraljevu. Lekari joj se bore za život, a s njima u kolima bila je i četvrta osoba koja je teško povređena. Automobilo­m je upravljao najverovat­nije Erdan (18), a sumnja se da od magle nije video autobus tvrdi naš sagovornik.

Do tragedije je došlo u smeru ka Prelijini, zbog čega je saobraćaj bio u prekidu više sati. Dva sata kasnije, oko osam sati, dogodila se tragedija kod Male Krsne u kojoj je život izgubio nepoznati mladić.

- Automobil beogradski­h tablica prešao je na levu stranu kolovoza i direktno udario u kamion! Vozač je poginuo na licu mesta. Kretao se iz pravca Požarevačk­e petlje ka Požarevcu i nedaleko od nadvožnjak­a se sudario sa kamionom. Za sada nije poznat njegov identitet. Kamion je od siline udarca sleteo 50 metara van puta u njivu, dok je automobil smrskan - navodi naš sagovornik.

Treća tragedija dogodila se u Banji nedaleko od Aranđelovc­a i u njoj je poginula jedna osoba, a dvoje je povređeno.

- Tragedija se dogodila juče, oko devet sati, na raskrsnici kod fabrike „Knjaz Miloš“, a u udesu su učestvoval­i kamion i automobil. Kamion, navodno, nije automobilu ustupio prvenstvo prolaza. Vozač nije bio pod uticajem alkohola. Jedna žena iz automobila je poginula, dok su dve prevezene u bolnicu kaže naš izvor. N. GAVRILOV

Saobraćajk­e su se dogodile kod Tavnika na Ibarskoj magistrali, u Maloj Krsni kod Smedereva i Banji kod Aranđelovc­a

 ??  ?? Braća Erdan Husović
i Selmin Halilović
Braća Erdan Husović i Selmin Halilović
 ??  ?? Automobil u kojem su bila braća potpuno je smrskan
Automobil u kojem su bila braća potpuno je smrskan
 ??  ?? Kod Aranđelovc­a je poginula jedna
osoba, a dve su povređene
Kod Aranđelovc­a je poginula jedna osoba, a dve su povređene

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia