Alo!

Imamo seks šest puta dnevno!

-

Milica Todorović pojavila se u emisiji Ognjena Amidžića sa svojim novim dečkom Petrom Strugarom i otkrila da je njihov seksualni život savršen i da vode ljubav čak pet, šest puta u toku dana.

Ona je iskreno progovoril­a o svojoj intimi i pohvalila sposobnost­i svog momka.

- U roku od 24 sata sam najviše vodila ljubav pet, šest puta - istakla je, da bi potom otkrila da se to dogodilo baš sa Petrom što je nasmejalo sve u studiju. Osim toga, Todoroviće­va se našalila na svoj račun budući da je brzo posle raskida dugogodišn­je veze ušla u vezu sa glumcem. - Petar i ja smo u vezi malo manje od tri meseca. Ja kao ludača, iz veze u veze, samo se prilepim ko krpelj i ne možeš da me se otarasiš. Nije tačno da sam ga ja smuvala, konj nas je smuvao. Konj kao životinja. Ja sam snimala spot za pesmu „Ljubav manje“i trebao mi je konj. Tražila, tražila i onda su ljudi iz produkcije rekli da su ga našli, to je konj Petra Strugara, meni ni na pamet nije padalo da se zaljubljuj­em i da mi se neko dopadne - navela je Todoroviće­va, a potom otkrila kako je izgledalo njihovo prvo dopisivanj­e.

- To vam je bilo tako da je on došao na snimanje, tada sam upoznala Petra, zatim upoznala konja i to je sad već zajednički konj. To je miraz. Sve sam ja uredno platila. Posle snimanja sam mu poslala poruku „E, lep ti konj“i on kao „Hahaha, hvala“, bilo je tu nekih doskočica koje nisu za TV, ali jako je duhovit i to je ono što me je privuklo, definitivn­o su nam se šifre poklopile. U stvari, on je mene muvao, nisam ja njega. Samo sam jednom sela na konja - ispričala je Milica kroz smeh. O. K.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia