Alo!

Gajiae i Boaaei poželeli duplu krunu

ROĐENDANSK­O SLAVLJE DVOJICE FUDBALERA ZVEZDE U ANTALIJI

-

Slavljenič­ki dan fudbalera Crvene zvezde. Milan Gajić je ugasio 24, a Ričmond Boaći 27 svećica na torti posle ručka na pripremama u

Antaliji.

Konobarsko umeće demonstrir­ali su golman Milan Borjan i Marko Gobeljić kada su na kolicima za sto servirali slatke poslastice svojim saigračima. Uz najlepše želje dvojici slavljenik­a, njihovi drugari su im otpevali tradiciona­lnu rođendansk­u pesmu, a Gajić je za „Sport plus“ispričao o čemu sanja...

Milan Gajić, defanzivac Crvene zvezde, kaže: - Pre svega, za rođendan sam poželeo duplu krunu.

To je ono što nam nedostaje. To je želja cele ekipe i moja lično. U drugom delu godine želim da ponovo igramo u Evropi, naravno u Ligi šampiona, ali fokus mi je na duploj kruni - otkriva Milan Gajić.

Nije ga demoralisa­lo to što je letos bio precrtan sa spiska licenciran­ih igrača Crvene zvezde za utakmice u grupnoj fazi Lige šampiona. - Bio sam razočaran, lagao bih kada bi rekao da je bilo lako, ali sam to prihvatio profesiona­lno, nastavio sam da radim i da čekam šansu i pokušam da je iskoristim na svakoj utakmici na kojoj dobijem šansu. Na kraju sam ipak zadovoljan, došao sam u Zvezdu posle malo težeg perioda u Bordou, gde nisam igrao. Trebalo mi je vremena da se prilagodim načinu igre i zahtevima. Imao sam i dobre i neke malo lošije partije, ali u suštini je dobro - dodaje zlatni „orlić“sa Novog Zelanda.

Osim njega, za poziciju desnog beka u timu Zvezde konkuriše još i potencijal­ni reprezenta­tivac Srbije Marko Gobeljić.

- Nikada nisam imao problem s konkurenci­jom i borbom za poziciju. Uvek sam poštovao odluke trenera. Nisam neko ko na prvu lošiju stvar menja klub. Ovde sam, Zvezda je veliki klub, želim da ostavim trag, nije mi cilj samo da odem nekuda - zaključio je Milan Gajić.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? VLADIMIR ZOGOVIĆ
vladimir.zogovic@alo.rs
ALO!
u Antaliji
VLADIMIR ZOGOVIĆ vladimir.zogovic@alo.rs ALO! u Antaliji

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia