Alo!

Danas penzioner, sutra trener

MIROSLAV VULIĆEVIĆ, BIVŠI KAPITEN PARTIZANA, DEFINITIVN­O OKAČIO KOPAČKE O KLIN:

-

Prigodnim koktelom u trofejnoj sali FK Partizan, u prisustvu zvaničnika kluba i velikog broja novinara, od crno-belog dresa oprostio se dugogodišn­ju prvotimac i kapiten Miroslav Vulićević (35).

Momak rođen u Leposaviću je u Humsku došao preko Bana iz Raške, Javora i Vojvodine. Svi će ga pamtiti kao odličnog desnog spoljnog koji je srce ostavio na terenu. Od 2013. odigrao je više od 200 utakmica, najviše posle legendarno­g Saše Ilića. Bio je ljubimac navijača, a klub neće napustiti. Planirano je da se posveti trenerskom pozivu i radu sa mlađim kategorija­ma.

- Ovo su momenti u kojima ima patetike. Malo je igrača koji su tako srčano i posvećeno igrali za Partizan. Veliki borac, koji je umeo je da igra fudbal - počeo je izlaganje predsednik crno-belih Milorad Vučelić. Istakao je da je Vulićević mogao još da pruži fudbalu, uz konstataci­ju:

- Dao nam je mnogo i nadam se da mu je Partizan uzvratio. Sve što je naučio treba da nastavi da prenosi na buduće generacije - zaključio je predsednik Partizana.

Vulićević je na dar dobio umetničku sliku i dres sa brojem četiri, koji je nosio, sa potpisom svih igrača.

- Hvala porodici, bez koje ne bih bio to što jesam. Ona je najviše trpela, pa je vreme da im sve vratim. Hvala trenerima sa kojima sam sarađivao, Partizanu, navijačima i novinarima. Zadovoljan sam karijerom, iako se u sportu uvek može više. Da mi je neko kao dečaku rekao da ću biti ovde, ne bih mu verovao. Jedan period se završio, drugi tek počinje. Nadam se da ću kao trener biti uspešniji - kaže Vulićević.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia