Alo!

Gastoz kod šamana ÈISTI DUŠU!

Nenad je godinama vodio buran život, ali je sada odlučio da se potpuno dovede u red i posveti svom duhovnom stanju

-

Nenad Marinković Gastoz odlučio je da konačno prekine sa svim porocima i lošim životnim navikama. Kada se pre nekoliko meseci posvetio zdravijem načinu života, potpuno izbacio izlaske i alkohol, mnogi su komentaris­ali da u tome neće uspeti. Ipak, on ih je demantovao. No sada je rešio da se pozabavi svojim unutrašnji­m mirom i otputuje u Peru kod šamana, koji će mu očistiti dušu, saznaje „Alo!“.

- Gastozovo nezadovolj­stvo traje već godinama, ali je doskora to uspešno sakrivao alkoholom, ludim provodima sa ženama i izlascima. Iako deluje kao najsrećnij­i dečko gde god se pojavi, u stvari je veoma nesrećan, a ni sebi ne ume da objasni koji je razlog takvog njegovog stanja. Noćima ne može da spava i dolaze mu crne misli, zbog kojih se satima prevrće po krevetu - kaže izvor i dodaje:

- Pre nekoliko nedelja, rešio je da stavi tačku na takvo stanje tela i uma, pa je kontaktira­o sa prijatelje­m iz Francuske, koji mu je tokom prethodnih godina u nekoliko navrata pričao o čišćenju duše i šamanima iz Južne Amerike koji su mnogima pomogli - kaže izvor i otkriva detalje rituala kroz koji će Gastoz morati da prođe kada bude stigao u Peru.

- Šamani iz Perua su poznati u svetu po svojoj neverovatn­oj sposobnost­i da uđu u um čoveka i potpuno ga isključe iz sveta za koji zna. Ritual izaziva duboke halucinaci­je i vizije, budući da se koriste biljke koje sadrže DMT. Pomoću šamanove energije i posebnih biljaka otvara se paralelna svest za susret sa drugim svetovima. Od pojedinca i njegovog duhovnog stanja zavisi način na koji se

Ritual izaziva duboke halucinaci­je i vizije, budući da se koriste biljke koje sadrže DMT. Pomoću šamanove energije i posebnih biljaka otvara se paralelna svest za susret sa drugim svetovima

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia