Alo!

Za mene nema mesta U PARTIZANU!

Saša Ilić uputio otrovne strelice rukovodstv­u kluba iz Humske

-

Mnoge je iznenadila ispovest Saše Ilića u kojoj ističe neslaganje s aktuelnom upravom FK Partizan, ali dotakao se još nekih za njega bolnih tema.

- Trenutno je situacija takva da za mene nema mesta u Partizanu, mada to ne umanjuje moju ljubav i privrženos­t klubu - rekao je Ilić.

Bivši kapiten Partizana jasno je predočio da sa ljudima koji vode klub ne deli iste stavove.

- Od jesenas ne idem na stadion i ne gledam utakmice. Načuo sam neke stvari koje su me povredile. Nešto upućeno na moju adresu. Posle toga sam odlučio da ne pravim probleme, ne dajem povod pričama kako sam loše uticao na neke igrače. To nije istina!

Ilić je u martu prošle godine, kada je privodio kraju uspešnu karijeru, odbio ponuđenu ulogu sportskog direktora. Ivica Iliev je podneo ostavku, a rukovodioc­i kluba su projektova­li Ilića u naslednika. Navodno, nije želeo da je prihvati ponudu jer su mu se pogledi u načinu funkcionis­anja „parnog valjka“različiti u odnosu na članove aktuelne garniture.

Otrovne strelice, u vidu optužbi, koje je na adresu aktuelnog rukovodstv­a Partizana uputio bivši kapiten i legenda crno-belih Saša Ilić, ne uzbuđuju čelne ljude crno-belih.

- Nuđeno mu je sve, nije prihvatio ništa - odsečan je generalni direktor Partizana Miloš Vazura, koji nema nameru da se prepucava sa bivšim kapitenom, ali napominje:

- Prema njemu klub nema nikakva dugovanja. Isplaćeno mu je sve do poslednjeg evra, računajući i 200.000 evra duga koji je napravio bivši predsednik Đurić. Da to nismo uradili, usledila bi blokada i ne bismo dobili licencu za Evropu!

Još nešto boli legendarno­g kapitena kluba iz Humske.

- Ne pričam u svoje ime, ali mnogo ljudi smatra da nisam dobio oproštaj kakav sam zaslužio.

Mnogi su mi rekli da je trebalo da bude bolje. Mogu da se pohvalim

da je po kišovitom vremenu bilo mnogo navijača. Meni je Partizan dao sve u životu, mislim da sam se dostojno odužio. A Partizan Saši? Ne mogu da pričam o tome.

- Najbolje da sam tog dana zaustavio kišu! - jedva smo od Vazure dobili komentar na taj događaj.

M. TOPALOVIĆ

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia