Alo!

SPAVAO KRAJ UBICA, a sada trese mreže!

Miodrag Gemović je proveo dva meseca iza rešetaka zbog tuče u kojoj je jednom mladiću slomio vilicu

-

Za srpske pojmove, kafanske tuče bile su deo folklora. Evoluirale su tokom istorije i „ritual“je prebačen na splavove, u noćne klubove i kafiće. Upravo u jednom takvom šabačkom objektu dogodio se sukob čiji je glavni „junak“bio profesiona­lni fudbaler Miodrag Gemović (25), sada član Vojvodine.

Bilo je to pre pet godina, a rođeni Šapčanin je tokom tuče suparniku slomio vilicu! Usledila je tužba, a posle višegodišn­jeg suđenja, izrečena mu je tromesečna kazna zatvora. Priznaje da mu iza rešetaka nije bilo lako.

- Nekako sam izdržao u zatvoru, a u dve različite ćelije bio sam sa po devet zatvorenik­a. Svakakvih likova je tu bilo, počev od onih koji su izdržavali kaznu za ubistvo, pa nadalje. U jednom trenutku delio sam sobu sa trojicom ubica - ispričao je Gemović za „Sportski žurnal“.

Ipak, bivši fudbaler Čukaričkog, Sinđelića i Zemuna toliko je dobro igrao u dresu Mačve, da je odmah postao meta Nenada Lalatovića, trenera Vojvodine. Zadatak da želju sprovede u delo leta 2019. dobio je sekretar „lala“Aleksandar Vlaškalić.

- Došao je kod mene u zatvor sa potrebnom dokumentac­ijom. Potpisali smo ugovor u neobičnoj atmosferi i na najblaže rečeno neobičnom mestu, iza rešetaka - prisetio se Gemović.

Vlaškalić se prisetio još jednog detalja:

- Zbog primerenog vladanja odslužio je dva meseca i izašao je na slobodu 2.

jula. Tokom vikenda koji je dobio kao nagradu 26. juna 2019. otišli smo u Novi Sad kod notara Mirjane Simović Aleksić da overimo ugovor. Isto je uradio i klub 12. jula, pa je mogao nesmetano da zaigra - rekao je on.

 ??  ?? Debitovao za Vošu dve nedelje po izlasku iz zatvora: Miodrag Gemović
Debitovao za Vošu dve nedelje po izlasku iz zatvora: Miodrag Gemović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia