Alo!

Koljaè iz Španije hteo da otme dete u Srbiji!

Policija spreèila tragediju, uhapšen B. M. (50) koji je pretio mališanima

-

Beograđani­n Bora M. (50) koji je u avgustu prošle godine u španskom letovališt­u Kosta del Sol vezao prijatelja S. T. (50) za ogradu terase, stavio mu peškir preko očiju i nožem ga posekao iznad oka i po vratu, uhapšen je u januaru u Beogradu jer je upao u Osnovnu školu „Petar Petrović Njegoš“u Resavskoj ulici otkriva „Alo!“. U školi se ponašao agresivno, vikao i pretio okupljenim­a. On se sumnjiči i za pokušaj otmice deteta i pretnje njegovoj majci.

- Bora M. se sumnjiči da je 22. januara upao u školu, gde se ponašao agresivno, vikao i pretio okupljenim­a i uplašio decu. Pričao je nepovezano, pisao kredom po tabli i agresivno mlatarao rukama prema deci. Dok ga je učiteljica smirivala, reagovalo je obezbeđenj­e, koje ga je jedva smirilo i izbacilo iz škole. Prilikom izlaska pretio je zaposlenim­a i pričao nepovezane stvari , a deca su bila uplašena i uplakana - rekao je izvor “Alo!”.

On dodaje da je Bora M., po prijavi roditelja brzo uhapšen i protiv njega pokrenuta istraga.

- Odmah je poslat u Padinsku skelu na posmatranj­e. Početkom februara, Boru M. je prijavila policiji poznanica da joj je u januaru slao preteće poruke i pokušao da od nje iznudi novac. Ona je ispričala policiji da ga nije shvatala ozbiljno sve dok joj sin nije rekao da ga je Bora M. presreo ispred njegove srednje škole. Petnaest dana kasnije, u prijavi je navela da je Bora M.

je

Upao je u školu u Beogradu

i pretio deci i zaposlenim­a

njenom detetu rekao: „Tvoja mama mi je rekla da te vodim na ručak“, pa me je dete pitalo: „Ko je ona budala što ste ga poslali da me vodi na ručak? Bio je uporan, ali spaslo me što je u blizini bilo mnogo ljudi, pa je on odustao.“Uplašila se za bezbednost deteta jer joj je Bora M. ranije slao preteće poruke. Takođe su joj stizale pretnje i od neke žene - navodi izvor „Alo!“.

Po nalogu tužilaštva, otvorena je nova istraga zbog sumnje u otmicu deteta. Istragom se došlo do podataka da je Bora bio u kontaktu sa izvesnom Draganom M., koja je u četvrtak privedena kako bi dala izjavu o eventualno­j otmici deteta. Dragana se sumnjiči da je sa skrivenog broja slala preteće poruke majci deteta. Ona se tokom prvog poziva majci predstavil­a punim imenom i prezimenom, pa je zato obuhvaćena istragom - rekao je naš izvor. ENIS SADIKU

 ??  ?? Bora M. (levo) isekao je druga po vratu, na terasi hotelske sobe
Bora M. (levo) isekao je druga po vratu, na terasi hotelske sobe

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia