Alo!

Trudna snajka titra svekrvi Ceci

Popularna srpska glumica Jelena Gavrilović ne krije da uživa u ulogama bezobrazni­ca Zvezda serije „Crveni mesec“kaže da je privatno dobra osoba, ali da je reditelji ne vide tako, pa se pomirila sa činjenicom da kroz svoje role uvek mora da se preispituj­e

-

Srpska glumica Jelena Gavrilović skrenula je pažnju na sebe ulogom u seriji „Istine i laži“, a nakon toga i ostalim rolama. Trenutno je gledamo na TV „Pink“kao rusku kneginju Olgu Nikolajevn­u. Kaže da od početka karijere dobija samo uloge negativaca, ali se ne žali, jer joj pomažu da se iznova preispituj­e.

- U suštini sam topla osoba i sve sam suprotno od onoga što gledate, a što sam odigrala - kaže Jelena i dodaje:

- Ni u crtanom filmu nikad ne dobijem dobar lik da sinhronizu­jem, a kamoli kada se dele uloge. Kad je kasting za Barbiku, ja dobijem zlu Barbiku. Zapravo sam uvek, kad malo bolje razmislim, dobijala negativce, ali negativce koji se preispituj­u, a to i nije tako loše - kaže ona za „Alo!“. U trenutno jednoj od najgledani­jih serija na TV „Pink“, Jelena Gavrilović igra Olgu Nikolajevn­u Nariškinu, rusku kneginju, koja potpuno preokreće tok serije. - Taman kad pomislite da sve

znate i

Nije tajna da se pevačica Svetlana Ceca Ražnatović odlično slaže s svojom snajom Bogdanom i da uživa u svakom trenutku koji provede s njom.

Ovoga puta, Ceca se pohvalila snimkom na Instagramu, na kom se vidi kako trudna supruga njenog sina pravi palačinke.

- Ovako moja snajka meni i njoj pravi palačinkic­e. Same smo, žurka za devojke. Evo dokaza - ponosno je izgovorila pevačica, a u opisu snimka stavila: „Imam

da vam je sve jasno, pojavljuje­m se ja. Predstavlj­am carsku Rusiju u punom sjaju, sa njenim hrišćanstv­om i stavom. Veoma sam bogata i mnogo sam bezobrazna - kaže Jelena za „Alo!“. U seriji govori na srpskom, ruskom i francuskom jeziku.

- Ruski učim već neko vreme, ali sam zbog ove uloge morala da ga potpuno oživim. Francuski učim od osnovne škole, tako da mi to nije predstavlj­alo problem. Inače volim jezike i drago mi je što ne igram samo na maternjem - kaže ona.

U toj epohi, kako kaže, ne bi mogla da živi, jer bi joj dosta toga falilo.

- Razmišljal­a sam o tome šta bi mi sve nedostajal­o da sam živela te 1913, na primer. Mobilni telefon, pasta za zube, ne bih mogla ni bez šampona za kosu… Kostimi su predivni i možda su jedino što mi se dopada, ali bez ovih stvari koje sam nabrojala zaista ne bih mogla - iskrena je Jelena.

Kako kaže, svakog dana snimaju po 12 sati, ali kada skine kostim, oblači trenerku i ide u teretanu.

- Obujem patike i odem na trening ili vozim bicikl.

To mi mnogo znači zbog zdravlja, držanja i kondicije - objašnjava Jelena.

Kako kaže, zbog posla je žrtvovala privatni život, ali joj njeni prijatelji ne zameraju.

- Nemam vremena za prijatelje, žao mi je i što je TLZP ove sezone prošao bez mene.

Oni koji te vole moraju da sačekaju i da imaju razumevanj­a. Strpljivi su i hvala im na tome, jer ja tu osobinu ne posedujem - kaže iskreno Jelena Gavrilović za „Alo!“.

V. ĐORĐEVIĆ

„Da sam živela 1913, sigurno bi mi nedostajal­i mobilni

telefon, pasta za zube, a ne bih mogla ni bez šampona za

kosu“

još jednu kćerku! Moja Bogdana“.

Podsetimo, Veljko Ražnatović, sin folk pevačice Cece Ražnatović, oženio se Bogdanom Rodić krajem novembra, a par će na leto dobiti sina kom će dati ime Željko. M. M.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia