Alo!

Jedva èekam da postanem tata

-

„Još je rano da otkrijemo pol deteta, ali smo oboje veoma srećni zbog

toga. Eto, to je sve što mogu da vam kažem“, rekao je bivši zadrugar

Miroslav Miki Đuričić će u avgustu postati otac, njegova devojka je u blagoslove­nom stanju, saznaje „Alo!“.

Bivši zadrugar je, kako nam je objasnio, veoma srećan zbog prinove, ali nije ipak želeo da otkriva detalje veze s novom devojkom.

- Tačno je da ću postati tata, ali još je rano da saznamo pol deteta. Beba stiže u avgustu i veoma sam srećan zbog toga. Eto, to je sve što mogu da vam kažem - rekao je Miki za „Alo!“, ali nije želeo da otkrije ko je njegova nova devojka, niti čime ga je osvojila.

- Ona je veoma ozbiljna devojka i ne želi da se povlači po medijima, niti ja želim da je kompromitu­jem na taj način. Bavi se ozbiljnim poslom i ako ja već pravim budalu od sebe u tabloidima, ne mora i ona - poručio nam je kratko budući tata.

Inače, Miki od sredine prošlog leta boravi u rodnom Kupinovu, gde je služio kaznu kućnog pritvora zbog nasilja nad ženama. Podsetimo, Đuričić je diskvalifi­kovan iz druge sezone rijalitija „Zadruga“nakon

„Moja devojka se bavi ozbiljnim poslom i ne želi da se javno eksponira, a ja ne

želim da je kompromitu­jem na taj način“,

Miki

što je fizički nasrnuo na bivšu verenicu Nadeždu Biljić i tadašnju devojku Suzanu Jovanović. Đuričić je tada udario šamar Suzani Perović, a potom štakom tukao Nadeždu Biljić. Miki se nagodio s tužilaštvo­m i priznao krivicu, pa je dobio godinu dana kućnog pritvora.

SONJA ANDRIĆ

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia