Alo!

Zoran Marjanović oèi u oèi sa sestrom ubijene Jelene

-

Teodora Krsmanović će do kraja nedelje tokom suočenja s bivšim zetom na suđenju veka otkriti sve tajne o Jeleninom odnosu sa njim, ali i svekrom i svekrvom

Oči u oči sa sestrom ubijene Jelene, koja zna sve tajne porodice Marjanović!

Zoran Marjanović (42), optužen za smrt supruge Jelene (33), 27. februara će se u sudnici Palate pravde prvi put suočiti sa svedokom Teodorom Krsmanović, Jeleninom sestrom od strica, a svedočiće i Boris Pucić, policajac koga je pozvao odmah posle Jeleninog nestanka, kao i kuma Vera Vukomanovi­ć te njegovi roditelji!

Svedočenje Teodore Krsmanović moglo bi da otkrije detalje koji će promeniti tok suđenja i rasvetliti motiv ubistva, saznaje „Alo!“.

Misterija u vezi s ubistvom Jelene Marjanović, pevačice „Granda“, traje već četiri godine! Ona je misteriozn­o nestala 2. aprila 2016. dok je trčala, a njeno telo je pronađeno narednog dana u kanalu, na nasipu u Borči.

- Prvi put posle misteriozn­e smrti, Zoran i Teodora će se sresti licem u lice! Teodora je ranije tvrdila da se Jelena pre smrti žalila na Zoranove roditelje, kao i da je trpela njegove kritike zbog kilaže. Otkrila je da joj je govorio da je debela i da mora da trči da bi smršala. Teodora prvi put govori na sudu i moguće je da će konačno otkriti sve tajne porodice Marjanović - navodi naš izvor blizak slučaju.

Pozvali smo juče Teodoru Krsmanović da bismo je pitali da li dolazi na sud i da li ima dokaze koji mogu da preokrenu suđenje, ali se ona pravdala da nije u prilici da razgovara.

- Sada zaista ne mogu da pričam, na poslu sam. Jedino da se čujemo kasnije - kratko je rekla.

Na naše insistiran­je da nam potvrdi da li će u četvrtak doći na suđenje ponovila je „da zaista ne može da govori“.

Prema nezvanični­m informacij­ama, na suđenju će se pojaviti Vladimir i Zorica Marjanović, koja ranije zbog zdravstven­ih problema nije mogla da dođe na sud.

- Vladimir i Zorica će se pojaviti, ali će najverovat­nije

iskoristit­i zakonsko pravo da kao najbliži srodnici optuženog ne moraju da svedoče. To pravo je na prošlom pretresu iskoristio Uroš Marjanović, Zoranov sin iz prvog braka, dok su Zoranov brat Miloš i snaja Milica dali svoj iskaz kaže naš sagovornik.

Viši sud u Beogradu zakazao je još dva termina za suđenje, 9. i 10. mart, kada će kao svedoci biti pozvani svi ostali koje su dosad predložili tužilaštvo i odbrana.

N. GAVRILOV

Teodora će posle suočenja licem u lice s bivšim zetom najverovat­nije otkriti sve tajne o Jeleninom odnosu sa Zoranom, ali i svekrom i svekrvom

 ??  ??
 ??  ?? Teodora Krsmanović
Teodora Krsmanović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia