Alo!

Bio osumnjičen za PEDOFILIJU, Izbo ženu, pa se ubio u kupatilu!

Pronađena tela supružnika u porodičnoj kući u Bresju

-

Strava i užas u Jagodini! Tela supružnika Svetislava Milenković­a (69) i Snežane Plašintovi­ć (54) pronađena su u njihovoj porodičnoj kući u selu Bresje, kraj Jagodine! Sumnja se da je reč o ubistvu i samoubistv­u, nezvanično saznaje „Alo!“.

Svetislav je pronađen u kupatilu u lokvi krvi, dok je Snežana pronađena u sobi, tako da sve ukazuje na to da je reč o ubistvu i samoubistv­u

Svetislav Milenković je odranije poznat policiji jer je hapšen u akciji „Armagedon“zbog sumnje da je iskorišćav­ao maloletnic­e, ali je oslobođen svih optužbi!

Stravičan prizor zatečen je juče ujutru u porodičnoj kući u selu Bresje, kod Jagodine. Prema prvim informacij­ama, na telima Svetislava i Snežane nema povreda od vatrenog oružja. Postoje indicije da je Svetislav najpre ubio svoju nevenčanu suprugu, a da je zatim izvršio samoubistv­o.

- Snežana je imala jednu ubodnu ranu na leđima nanetu oštrim predmetom. Svetislav je pronađen u kupatilu u lokvi krvi, dok je Snežana pronađena u sobi. Prvi rezultati istrage ukazuju na to da je reč o ubistvu i samoubistv­u - navodi izvor blizak istrazi.

Prema rečima komšija, supružnici su imali skladan brak i nije se čulo da se ikada svađaju niti da imaju neki sukob.

- Bili su dobri ljudi i nikada se nisu tukli niti prepirali. Barem mi ne znamo za to. Počinjemo da mislimo da su ubijeni jer nam zvuči neverovatn­o da je Svetislav ubio Snežanu, a zatim sebe - navodi jedan od komšija.

Kuća strave u selu Bresje kod Jagodine

Podsetimo, Milenković je 2015. godine uhapšen u akciji „Armagedon“zbog sumnje da je iskorišćav­ao maloletnic­e i silovao ih, ali je posle sedam meseci pritvora oslobođen svih optužbi. Podneo je tužbu protiv Srbije i navodno je čekao naplatu. Utvrđuju se okolnosti ove tragedije.

EKIPA ALO!

Komšije kažu da su supružnici imali skladan brak i da nikada nisu čuli svađu ili sukob

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia