Alo!

Nejmar dobio crveni karton, pa pravac - Rio!

- S. R.

Nejmar je dobio crveni karton na meču svog Pari sen Žermena i Bordoa (4:3) pa ga očekuje suspenzija!

Ništa neobično, neko bi rekao samo još jedna normalna vest. Osim što nije! Naime, Nejmar je u petak izjavio da će prvi put posle pet godina propustiti karneval u Riju! Nepuna 72 sata kasnije, uradio je sve da bi bio isključen. Svake godine od 2015. Nejmar u ovo doba godine zbog povrede ili suspenzije ne može na teren. Taman da se vrati u domovinu. U prilog tome da sve to namerno radi jesu i načini na koji dobija kartone. I ovog puta primenio je staru praksu pa je napravio prekršaj na sredini terena, namerno startujući na rivala, i to s leđa, u momentima kada je meč već bio rešen .... Uz to znao je da već ima žuti karton, odnosno da mu sudija neće oprostiti sledeći prekršaj.

Brazilac je mirno napustio teren, nije prigovorio... On je protiv Bordoa dobio prvi crveni karton još od 2017. Zasad se ne zna koliko će biti suspendova­n. Određene pretpostav­ke govore da će mu biti izrečena zabrana igranja na dva meča. Ono što je najbitnije u svemu jeste da šampion Francuske igra meč protiv Dižona 29. februara, a da se upravo tog dana završava karneval u Riju.

Osim odlaska na karneval, Nejmar je u ovo doba godine često propuštao mečeve i boravio u rodnoj državi i zbog proslave rođendana svoje sestre Rafaele. Ipak, ove godine će njenu žurku sigurno morati da preskoči. Naime, Rafaela je rođena 11. marta, a baš na taj dan PSŽ dočekuje Borusiju iz Dortmunda u revanš meču osmine finala Lige šampiona.

 ??  ?? 2016.
2016.
 ??  ?? 2019.
2019.
 ??  ?? 2020.
2020.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia