Alo!

Ni CIA ne može da ih provali!

Đoković, Nadal i Federer imaju svoju grupu na Vocapu

-

„Svi smo aktivni i svi odgovaramo na poruke. Dobro se slažemo, izuzetno se poštujemo i privatno i profesiona­lno“, rekao je Novak, a opet nije otkrio šta to konkretno članovi velike trojke pišu jedan drugom

O čemu ćaskaju Novak Đoković, Rodžer Federer i Rafael Nadal u trenucima dokolice? E, svi bi to voleli da znaju! Tajnu krije Vocap grupa u kojoj se najbolji teniseri današnjice često dopisuju i razmenjuju mišljenja.

„Nole, dobro pevaš“, „Rodžere, idi više u penziju“ili „Rafa, promeni već jednom taj ritual pre servisa“… Da li su to njihove interne pošalice, možemo samo da nagađamo, ali je činjenica da su članovi velike trojke putem poznate aplikacije pronašli lakši način za komunikaci­ju. Kao sav normalan svet. Prvi je to otkrio Rafael Nadal, a sudeći po njegovim rečima, čini se da im Vocap grupa služi za ozbiljne teme.

- Godinama radimo isti posao, mnogo volimo tenis. Imamo odgovornos­t da promovišem­o naš sport, da vodimo računa o njemu i podignemo ga na viši nivo - rekao je Španac u nedavnom intervjuu.

Đoković je bio nešto

određeniji, ali i opušteniji dok je govorio o toj temi.

- Da, naša grupa na Vocapu postoji. Ima dana kada smo svi aktivni, ali i kada nismo, a kada nismo, onda zaista nismo. Opet, kada se dopisujemo, svi odgovaraju. Dobro se slažemo, izuzetno se poštujemo i privatno i profesiona­lno. Dok to bude slučaj, svi ćemo imati koristi, pa i sam tenis - otkrio je Novak Đoković.

Zasad se o grupi na Vocapu čiji su članovi Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer, vlasnici ukupno 56 titula na grend slem turnirima, nije oglasio jedino Švajcarac. Čekamo nove detalje…

V. ZOGOVIĆ

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia