Alo!

Ramadanija hapse zbog Nejmara!

Rasplet afere o poznatom menadžeru

-

Španska policija sumnja da je poznati fudbalski menadžer protivprav­no stekao više od 100 miliona evra... Češljaju se i detalji ugovora Jovića, Jovetića, Seferovića

Španci su ozbiljno nagazili Falija Ramadanija, pošto se sumnja da je poznati agent protivprav­no stekao čak 100 miliona evra od prodaje velikog broja fudbalera!

Nakon što je vila albanskog agenta na Majorki pretresana punih šest sati i nakon što je iz nje odneta dokumentac­ija koja je poslata na analizu, Civilna garda sumnja da je Ramadani posredovao u rekordnom transferu Nejmara iz Barselone u PSŽ vrednom čak 222 miliona evra.

Dodatni materijal Španci su dobili kroz dokumenta „fudbal likas“, ali i u saradnji sa Europolom (Kriminalis­tička obaveštajn­a agencija Evropske unije), pa se osim Falija pod lupom istražitel­ja zasad nalazi još pet osoba, među kojima je i jedan poznati fudbaler.

Prikuplja se i papirologi­ja od brojnih klubova u vezi sa transferim­a fudbalera u kojima je učestvovao Ramadani, a među njima su neki od najpoznati­jih igrača s ovih prostora: Luka Jović (Real Madrid), Nikola Kalinić i Stefan Savić (Atletiko Madrid), Stevan Jovetić i Jevgen Konopljank­a (Sevilja), Haris Seferović (Real Sosijedad), Nemanja Radonja (Selta)... Operacija španske policije usmerena na Falija Ramadanija i njegove saradnike navodno traje još od 2017., piše „Pais“.

Kako se navodi, inspektori su prateći trag nelegalno stečenog novca došli do saznanja da je poznati menadžer deo „zločinačke organizaci­je“koja je kontrolisa­la nekoliko klubova u Srbiji, Belgiji i na Kipru, od kojih je dosad u javnosti isplivalo samo jedno ime - APOEL-A iz Limasola.

Podsetimo, Albanac sa pasošem Nemačke već duži niz godina vedri i oblači u našem fudbalu, a samo u reprezenta­ciji Srbije zastupa igrače čija tržišna vrednost premašuje 200 miliona evra. Njegovi klijenti među „orlovima“su Luka Jović, Filip Kostić, Nikola Milenković, Luka Milivojevi­ć, Marko Grujić, Nikola Maksimović, Matija Nastasić, Adem Ljajić, Mijat Gaćinović i Miloš Veljković. S. R.

 ??  ?? Sporan transfer iz Barselone u PSŽ: Nejmar
Sporan transfer iz Barselone u PSŽ: Nejmar
 ??  ?? Fali Ramadani
Fali Ramadani

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia