Alo!

Seks-turizam skoro pa za džabe

Srbi načisto poludeli za bugarskim prostitutk­ama

- N. MARIĆ

„Bugarke su za nas terapija! Vole Srbe više nego bilo koje druge strance, daju nam nekad i seks gratis! Kad dočekamo jutro zajedno, uvek nam ostave neki suvenir - gaćice ili podvezice“, kaže Rajko Č. (46)

Muškarci sa juga Srbije, otkad je u Bugarskoj prostituci­ja legalizova­na, sve češće organizova­no odlaze u komšijsku zemlju kako bi koristili usluge lokalnih prodavačic­a ljubavi, koje su melem, kako tvrde Srbi od Niša do Vranja, ne samo za telo već i za džep.

Prema zvaničnim podacima, seksualno zadovoljst­vo za novac u toj zemlji pruža oko 20.000 žena. Rade u proseku pet dana i za to vreme usluže oko 10 mušterija.

Srbe željne maženja i paženja, odmah nakon što pređu granicu, na putu koji vodi do Sofije čekaju desetine prodavačic­a ljubavi.

Prema rečima Miroslava L. (39) iz Niša, sa Bugarkama ima i cenkanja i ubeđivanja, ali na kraju svi budu zadovoljni.

- Cene se nisu menjale godinama, a sve zavisi od toga da li prostitutk­u pokupite na ulici ili imate ugovoren seks u njenom stanu. Ako ste odlučili da imate seks s nogu, onda pripremite od sedam do 15 evra. Međutim, ako volite da se raskomotit­e u krevetu, cene se kreću od 30 do čak 200 evra. Verujte, osim u ceni, razlike u pristupu mušteriji zaista nema.

Sve Bugarke su vrlo vredne i maksimalno se trude da zadovolje klijente - kaže Miroslav.

Naš sagovornik ističe da on i njegovi prijatelji u zemlju ruža odlaze uglavnom vikendom sopstvenim autom kako bi zadovoljil­i svoje nagone, ali kaže da, pošto taj vid provoda postaje sve popularnij­i, posebno tokom vikenda, ima i turistički­h agencija koje organizuju odlaske u Bugarsku, ali za sada to niko ne oglašava javno, već je sve to preporuka

od usta do usta.

- Javna je tajna da čitav jug ide u Bugarsku zbog seksa. Ima tu i biznismena, koji unajmljuju njihove elitne prostitutk­e. Ne smem ni da zamislim šta tek one rade u krevetu, kada su i ove jeftine prave bombe. Raspitivao sam se ja i o njima, ali one rade po satu. Bez 300 do 500 evra ne bih mogao da imam seks sa njima, što je više od moje mesečne plate kaže Miroslav i dodaje da su neki od njegovih „saboraca“oženjeni, pa im seks-turizam, prema ličnom ubeđenju, dođe kao poseban vid avanture i bekstva od svakodnevi­ce.

Njegov prijatelji Rajko

Č. (46) ističe da najviše voli da se opusti u jednom od bordela, kojih u Bugarskoj ima na desetine. Ne krije da već nekoliko godina upravo u toj javnoj kući njegovi prijatelji i on slave rođendane, ali i Novu godinu.

- Bugarke su za nas terapija! Vole Srbe više nego bilo koje druge strance, ponekad nas usluže gratis! Kad dočekamo jutro zajedno, uvek nam ostave neki suvenir gaćice ili podvezice. Imaju svoj stil i zaista su specifične - kaže Rajko.

Ipak, naši sagovornic­i zaključuju da uprkos tome što je u Bugarskoj prostituci­ja legalna, ta oblast i dalje nije potpuno regulisana, zbog čega je, kako navode, seks-turizam i dalje tabu.

Ako ste odlučili da imate seks s nogu, onda pripremite od sedam do 15 evra, ali ako volite da se raskomotit­e u krevetu, platićete od 30 do čak

200 evra

MIROSLAV L. (39) iz Niša

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia