Alo!

ZORANA: Šešelj kupuje džip, a radikali gaaee na pijaci!

-

Iako naprednjac­i i socijalist­i na predstojeć­e izbore, koji će biti održani krajem aprila ove godine, idu odvojeno, ono što im je zajedničko jeste da spremno ulaze u kampanju, bar kada je o kondiciji reč.

Glavni odbor

SNS-A, koji je održan u ponedeljak, i obeležavan­je 30 godina rada

SPS-A, koje je upriličeno u nedelju, pokazali su da su se visoki funkcioner­i ovih partija rešili viška kilograma koji su ih godinama mučili i da su spremni

Ministarka Zorana Mihajlović odgovorila je lideru radikala koji joj je poručio da će je smestiti u gepek svog džipa.

- Ne znam što nam se „džuboks vojvoda” toliko iznervirao zbog džipa koji je platio 140.000 evra u kešu! Što ga toliko žulja džip koji je veličine omanje garsonjere o kojem svi oni malobrojni glasači SRS-A mogu samo da sanjanju! - poručila za rad na terenu i obilazak Srbije koji ih očekuje kada krenu u je ona i dodala:

- Kako će „džuboks vojvoda” da objasni svojim glasačima odakle mu novi džip za koji prosečan glasač SRS-A treba da radi 34 godine da bi ga kupio, pod uslovom da ni dinar ne potroši na hranu niti na bilo šta drugo? Kako da objasni Vjerici Radeti, Miloradu

Mirčiću i ostalim funkcioner­ima stranke odakle mu 140.000 evra u kešu za novi džip, dok ih u isto vreme tera da na zemunskoj pijaci iz svog džepa kupuju roze donji veš kojim posle mašu u parlamentu. Kako Šešelj da objasni to da ja koja sam sa za SRS „izdajnik”, „lopovčina”

i „strani špijun” vozim automobil star 12 godina koji košta oko 4.500 evra, dok on, veliki patriota i zaštitnik Srba, kupuje novi džip za 140.000 evra. U kešu! Odakle ti novac, vojvodo? Preti mi da će me staviti u gepek! Izgleda ne zna da je njegovo prošlo i da se nikad neće vratiti vreme u kojem je mogao da gepekuje - poručila je ona. D. R.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia