Alo!

Ubica osvetnik ili plaaeeni profesiona­lac?

-

Sumnja se da je ubistvo delo profesiona­lca! Dan posle tragedije u selu Bresje, gde su mučki likvidiran­i supružnici Svetislav Tisa Milenković (69) i Snežana Plašintovi­ć (54), policija pokušava da odgonetne motiv gnusnog zločina i prevrće svaki kamen kako bi našla trag koji vodi ka ubici.

Kako saznajemo, cilj je što pre naći oružje kojim je zločin izvršen zbog DNK tragova. Zločin je, veruje se, delo profesiona­lca koji je brižljivo s lica mesta pokupio čauru i odneo krvavi nož. Nema sumnje da je Svetislav poznavao ubicu, jer je ubica pozvonio na vrata, a Svetislav ih je mirno otvorio.

- Svetislav je bio snažan čovek! Zajedno smo trenirali godinama boks. Ubijen je očito na prevaru, budući da je imao snage da svakog savlada. Ubica je sigurno znao da on ne zaključava vrata i pozvonio je oko 22 sata. Pitam se

Zločin je delo profesiona­lca koji je brižljivo s lica mesta pokupio čauru i odneo krvavi nož.

zašto kamere koje je Svetislav imao u kući i ispred nje nisu bile uključene. Očigledno nije reč o pljački, jer nije izvršena premetačin­a, a sva njihova ušteđevina je nađena. Pretpostav­ljam da je reč o osveti! Ima tu nečeg krupnijeg. Svetislav je poslovno malo zašao u sivu zonu, a verovatno mu nije zaboravlje­no što je u akciji „Amagedon“hapšen kao pedofil. Sud ga je oslobodio, ali možda neko nije zaboravio njegov greh kaže komšija Vitomir Milošević.

Prema rečima izvora, ubica je najverovat­nije iznenadio Svetislava već na vratima.

- Kada je otvorio vrata, odgurnuo ga je ka vratima kupatila i mučki mu opalio metak pored uha. Snežana je to verovatno videla i pokušala da pobegne u sobu, gde im je bio bilijar. Međutim, ubica je bio brži! Sustigao je i tri puta je ubo nožem u leđa. Jedan ubod je nanet u srce i žena je pala u lokvu krvi. Ubica ili više njih, pedantno je pokupio dokaze i pobegao - navodi izvor.

Kako saznajemo, ubistvo je primećeno tek sutradan.

- Te večeri moj zet bio je kod Svetislava i Snežane dva

Poznavao ubicu: Svetislav Tisa

Milenković

Nema sumnje da je Svetislav poznavao ubicu, jer je ubica pozvonio na vrata, a Svetislav ih je mirno otvorio. Odgurnuo ga je ka vratima kupatila i mučki mu opalio metak u glavu, dok je Snežana pokušala da pobegne

sata pre ubistva. Pričali su o kompjuteri­ma i rođacima, ali se Tisa ni na šta nije žalio! Ujutro je jedna komšinica pokušala da ih dozove, a pošto

se nisu javili, potražila je Snežanu na poslu u Jagodini. U preduzeću su bili iznenađeni da Snežana nije došla na posao, jer je bila veoma odgovorna, pa su otišli da je potraže kući. Imali su šta da vide! priča Svetlana Milenković, sestra ubijenog Svetislava.

Na informativ­ni razgovor pozvani su mnogi rođaci i poznanici koji bi mogli da pomognu u istrazi. Svi su prošli ispitivanj­e na poligrafu.

SNEŽANA I.

 ??  ?? Komšija Vitomir Milošević
Komšija Vitomir Milošević

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia