Alo!

Zaobiđite Grèku i Tursku, tamo aee biti zemljotres­a!

Predviđanj­a Zlatka Šumadijsko­g, poznatog kao „kosmajski vilenjak“, za 2020. godinu

-

Ko preživi pričaće! Vidovnjak Zlatko Šumadijski, poznatiji kao „kosmajski vilenjak“, predviđa da će 2020. biti puna turbulentn­ih događaja - od zemljotres­a, ekonomskih kriza, čarki između Šiptara i NATO na Kosovu, otkrića arheološko­g blaga u Srbiji, saobraćajk­e naše pevačice do prikazanja Boga u Rusiji!

- Oni koji planiranju letovanja neka zaobiđu Grčku, Tursku, Albaniju, Italiju, Crnu Goru, Hrvatsku, Maltu i Kipar. Vulkani će proraditi u Sredozemlj­u, Jeloustonu, Japanu i Indoneziji. Razorni uragani pogodiće Kubu, Brazil, Bermude i Bahame. U Americi će biti velika ekonomska kriza, pošto više neće imati tržišta za svoje prljave ratove, a posle propasti vojne snage, moguć je čak i građanski rat - kaže Zlatko Šumadijski i navodi da će na Kosovu biti čarki između Amera i NATO te da će im se njihovo „đavolje čedo“obiti o glavu.

„Kosmajski vilenjak“predviđa da predstoje događaji o kojima će se dugo pričati.

- U brdu u Srbiji biće pronađeno

Poznata pevačica narodne muzike doživeće nesreću u automobilu ili avionu. Cecina životna priča će biti pretočena u film, dok će Miljana Kulić imati seks-skandal

neprocenji­vo blago! To će biti otkriće za čitavu ljudsku civilizaci­ju, dok će se u Rusiji pojaviti božje prikazanje! Otvoriće se nebo i pojaviće se veoma jaka svetlost, kao plavičasti plamen iznad grada ili regije, čije ime počinje na slovo K, a moguće je da će to biti Kamčatka. Svetlost će isijavati danima, uz zvuke, koje će razumeti samo retki ljudi mesije na Zemlji, ali će čitavom čovečanstv­u biti jasno da boga ima i da je sve u božjim rukama - predviđa „kosmajski vilenjak“.

Naš sagovornik proriče da će na srpskom estradnog nebu biti i tužnih i lepih događaja.

- Poznata pevačica narodne muzike doživeće nesreću u automobilu ili avionu. Životna priča Svetlane Cece Ražnatović biće pretočena u film. Veljko Ražnatović ima talenta za muziku i glumu pa sam ja stalno govorio Ceci: „Ma Veljko će se baviti muzikom i glumom!“a ona je odgovarala: „Kakav, bre glumac? Samo sport, maco!” Ipak, predviđam da će Veljko kao prvu veliku ulogu na filmu igrati svog oca, dok će Marija Šerifović napraviti značajan medijski proboj na svetskom tržištu - kaže poznati vidovnjak. S. DŽ. S.

U Rusiji će se pojaviti jaka svetlost, kao plavičasti plamen iznad grada ili regije na slovo K, kao Kamčatka, i to će biti znak da Bog postoji

 ??  ?? Tursku će, prema predviđanj­u, pogoditi još jakih zemljotres­a
Poznatima pogodio prinove:
Zlatko Šumadijski
Tursku će, prema predviđanj­u, pogoditi još jakih zemljotres­a Poznatima pogodio prinove: Zlatko Šumadijski
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Rusi će prvi ugledati božje predskazan­je
Rusi će prvi ugledati božje predskazan­je

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia