Alo!

David: Miljana se je*ala sa kamiondžij­ama!

-

Luna Đogani baš voli da bude u centru pažnje! Bivšu zadrugarku snimile su kamere kako vozi u suprotnom smeru, a kako joj to nije bilo dovoljno, automobil je parkirala na nedozvolje­nom mestu. Nakon što je izašla iz auta, reagovao je „Parking servis“, pa joj je automobil pokupljen i sklonjen sa zelene površine na kojoj je bio parkiran. Luna je tada doživela nervni slom i morala je da ode da preuzme automobil i plati ozbiljnu kaznu, a svesu to snimile kamere emisije „Paparaco lov“. Podsetimo, Luna je tokom boravka u „Zadruzi“ispričala kako je platila dozvolu za automobil, te da nije morala da uči kako bi je dobila. M. M. potom se u njeno izlaganje umešao Lepi Mića.

- Kako možeš da ostaneš tako mirna, kada te je najbolja drugarica optužila da si se je*ala sa njenim mužem? Meni je Kija sve ispričala, Sloba joj je do detalja ispričao gde i kada su imali seks. Kija mi je priznala da je to

Nisam nevina, ali nisam ni kriva:

Ana Korać

David Dragojević i Marija Kulić ne prestaju da ratuju u „Zadruzi“, a svaka njihova bio glavni razlog zbog kojeg se na kraju razvela od Slobe - rekao je Mića, zaboravlja­jući da su se Kija i Sloba razveli u avgustu 2018, a da se navodni seks Radanovića i Koraćeve dogodio u septembru, kada je Kockareva i javno optužila bivšu prijatelji­cu i supruga da su bili zajedno. S. A. svađa završi se brutalnim uvredama, a deblji kraj uvek izvuče Miljana.

- Dovodiš bolesnu ćerku u rijaliti da zarađuje novac za tebe. Sram te bilo, Miljana ti je lupala šamare, razbila ti je naočare u rijalitiju. Pljuješ je pred svima u „Zadruzi“, uništavaš je svojim ponašanjem. Znaš da se Miljana je*ala sa kamiondžij­ama, a gledala si kako ti se ćerka je*e po rijalitiju i kako puši ku*ac - rekao je David. O. K.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia