Alo!

Muž i žena se otrovali falš rakijom, našli ih raspadnute

Supružnici Minić zatečeni su mrtvi u svom stanu, u Gostivarsk­oj ulici, na Voždovcu. Pronašla ih prijatelji­ca, koja se zabrinula što joj se ne javljaju na telefon

- E. SADIKU

Svako od nas ima neki HOBI, A NJIHOV JE BIO flaša! Kupovali su neku lozu za 200 kinti. Snalazili su se ZA ŽIVOT - MALO SOCIJALA, MALO PROSJAČENJ­E

KOMŠIJA

Ubila ih ljubav prema alkoholu! Tela supružnika Gorana i Jelkice Manić u odmakloj fazi raspadanja nađena su tek kada je zgradom u kojoj su živeli počeo da se širi nesnosan smrad!

Leševi su nađeni u stanu u Gostivarsk­oj ulici, na Voždovcu, gde su živeli. Goranovo telo je bilo na krevetu, u dnevnom boravku, a Jelkičino na podu, pored njega. Leševi su preneti na obdukciju radi utvrđivanj­a tačnog uzroka i vremena smrti.

Kako saznajemo, prvi rezultati istrage ukazuju da su se supružnici otrovali jeftinom lozovačom, ali se čekaju konačni rezultati obdukcije. Sin je morao da ih prepozna, jer su tela već počela da trule, ali na njima nije bilo tragova koji bi ukazivali na nasilnu smrt.

- Gorana i Jelkicu su znali gotovo svi na Voždovcu. Oboje su voleli alkohol i uvek su ga delili. Često su se svađali, pogotovo kada nisu imali šta da popiju, a novac su nabavljali uglavnom prosjačenj­em. Njihova prijatelji­ca je otišla da proveri šta se dešava s njima, jer joj se nisu javljali na telefon. Kada je otvorila vrata, osetila je nesnosan smrad, koji se još širi zgradom. Ušla je u stan i imala je šta da vidi! - kaže komšija, koji je insistirao na anonimnost­i.

On kaže da su Goran i Jelkica, koju su iz milošte zvali Oliva, bili specifični.

- Svako od nas ima neki hobi, a njihov je bio flaša! Kupovali su neku lozu za 200 kinti. Snalazili su se za život - malo socijala, malo prosjačenj­e. U principu, kao ljudi, nisu bili loši. Njih dvoje nisu imali dece jer je Oliva bila dosta starija od Gorana. Uzeli su se pre nekoliko godina, a Goran je iz prvog braka imao osmoro dece - ispričao nam je komšija.

 ??  ?? Policija zapečatila stan u kojem su nađeni leševi
Policija zapečatila stan u kojem su nađeni leševi
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia