Alo!

Smršala 50 kilograma I POSTALA MISICA!

Od ružnog pačeta do jedne od najlepših žena na svetu Džen Atkins je pre tri godine, neposredno pre venčanja, ostavio verenik jer je bila predebela. Odlučila je da se promeni, pa je sa 107 spala na 57 kilograma, i postala najlepša Britanka

-

Da nije istinita priča, bila bi to samo još jedna filmska fantazija…

Džen Atkins iz Linkonšajr­a u Velikoj Britaniji pre tri godine godine je planirala venčanje iz bajke, ali njeni planovi pali su u vodu – verenik ju je ostavio jer je bila predebela.

Džen je shvatila da mora da promeni život iz korena, te je ostavila brzu hranu i slatkiše, počela da posećuje teretanu i da se zdravo hrani. Svega dve godine kasnije, nakon što je sa 107 spala na 57 kilograma, pobedila je na lokalnom takmičenju lepote, zbog čega je podigla lestvicu i odlučila da pokuša nešto joj je ranije delovalo kao nemoguća misija - da postane mis Velike Britanije. I u tome je uspela!

- Ne mogu da verujem. Da mi je neko pre tri godine rekao da ću stići dovde, mislila bih da je lud - izjavila je Džen.

Kako je objasnila, kilogrami su počeli da se tope kada je odbacila brzu hranu i počela da vežba. Sada promoviše zdrav život, a njen slogan je, iako mnogima deluje kao izlizana fraza, poenta onoga što se njoj desilo: „Ništa nije nemoguće uz volju i trud!“

Džen je slaninu, hamburger i čokoladu zamenila jajima, voćem, kašama i jogurtom za doručak, žitaricama za užinu, supama i salatama za ručak i piletinom i lososom za večeru.

- I dalje ne mogu da verujem, još sam u šoku. Toliko sam srećna da to ne mogu opisati rečima. Kada sam započela ovaj proces, bilo je to iz zabave, nisam ni sanjala da ću dovde dogurati. Težak rad se isplati - rekla je misica.

Šta li o svemu misli i kako li se sad oseća njen bivši verenik, nije poznato. Ali sigurno mu nije svejedno kada današnju Džen uporedi s onom koju je ostavio pre venčanja. E. A.

 ??  ?? Neverovatn­a promena: Džen Atkins danas
Neverovatn­a promena: Džen Atkins danas
 ??  ?? Pre samo tri godine Džen je ovako
izgledala
Pre samo tri godine Džen je ovako izgledala

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia