Alo!

Deèak bežao od Kostića s iscepanom majicom od vrata do pupka!

Inspektori i interventn­a presreli osumnjičen­e za pokušaj ubistva Slobodana Milutinovi­ća

-

Modnom kreatoru Darku Kostiću, koji se tereti za pipkanje dečaka, juče je nastavljen­o suđenje u Trećem osnovnom sudu u Novom Beogradu prikazivan­jem video-snimka koji su zabeležile nadzorne kamere iz njegove zgrade. Na snimku se vidi tinejdžer s iscepanom majicom od vrata do pupka!

Napadači na Snajpera upali u klopku! Njeguš Koprivica (33) iz Beograda i Slađana Đorđević (26) iz opštine Bojnik uhapšeni su zbog sumnje da su pokušali da ubiju Novosađani­na Slobodana Milutinovi­ća (34), zvanog Snajper, tako što su mu ispod džipa „porše kajen“podmetnuli eksploziv.

On je pukom srećom samo lakše povređen, a delova vozila bilo je na nekoliko metara od mesta eksplozije.

Bomba je bačena 12. februara u naselju Grbavica u Novom Sadu, u trenutku kada je Milutinovi­ć svojim „poršeom“

izlazio sa parkinga. Naprava je po svemu sudeći bila loše postavljen­a, a aktivirana je najverovat­nije daljinskim upravljače­m u trenutku kada je već otpala, pa je napravila krater u zemlji.

Kako saznajemo, osumnjičen­i su uhapšeni 26. februara uveče, posle dojave da se vraćaju u Novi Sad.

- Inspektori policije i interventn­i tim su im na lokalnom putu napravili zasedu. Imali su podatke da se nalaze u „audiju“. Blokirali su im put sa dva automobila, dok je džip interventn­e bio iza njih.

Upali su bukvalno u klopku, ali ipak su pokušali da pobegnu. Probali su zemljanim proširenje­m da izbegnu zasedu, ali onda su upali u jarak. U tom trenutku usledila je filmska akcija pripadnika interventn­e. Opkolili su „audi“sa svih strana i ubacili

Pretpostav­lja se da je u pitanju L. J. (15), koji ga je i prijavio. To je najverovat­nije bio trenutak kada je maloletnik napuštao Kostićevu zgradu.

- Video sam mladića sa iscepanom majicom, išao je niz stepenice i izlazio iz zgrade. Pustio sam ga u zgradu jer je tinejdžer prethodno pozvao Kostića - rekao je juče portir.

Odbrana Darka Kostića tvrdila je da je mladić imao pocepanu majicu i kad je ulazio, pa je traženo da se to upiše u zapisnik. Kako nezvanično saznajemo, prikazani su i snimci odranije, na kojem se vidi kako Kostić ulazi u zgradu sa nekim maloletnik­om. E. H. šok-bombu dok su izvlačili vozača. Ubrzo potom oboje osumnjičen­ih bili su savladani i ležali su vezani na asfaltu - kaže naš izvor blizak istrazi.

Prema nezvanični­m informacij­ama iz istrage, eksploziv je najverovat­nije postavio neki amater, budući da je detonacija ostavila veći krater na betonu nego na automobilu. E. S.

Njeguš Koprivica i Slađana Đorđević pokušali su zemljanim putem da izbegnu zasedu, ali upali su u jarak. Policajci su opkolili „audi“sa svih strana i u auto ubacili šok-bombu

 ??  ??
 ??  ?? Lakše povređen: Slobodan Milutinovi­ć
Lakše povređen: Slobodan Milutinovi­ć
 ??  ?? Optuženi: Darko Kostić s advokatom
Optuženi: Darko Kostić s advokatom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia